Díky Čmelovi a jeho kumpánům za super sraz,a velký dík ostatním se kterýma jsem zapařil.Stodolní III nezklamala.Fakt jsme s manželkou odjeli velmii dobře naladěni.Zkrátka Trnava forever.
EAST RUNNER БРИГАДА. ŠKODA Octavia II 1,9 TDi Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500ČZ 175/477ČZ 250/485ČZ 175/487
Ale byl to nářez spát pod širákem vzbudíš se a někdo ti rozebírá střechu nad hlavou ( jak už někdo psal tahle TRNCKA byla z nej ) pro mě sic jednoznačně ta předloňská to jsem byl uveden do společnosti , jak praví klasik do sformované bandy hovad
Len do kempu by som išel skvor než se mi v to hyce rozesere mozek
Přílohy
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
Neasi, ta poslední noc byla peklo, a s tím rozebíráním stanu - mě to budilo už od čtyř asi co půl hodiny, ale nebyl jsem schopnej se zvednout a něco s tím udělat..
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Vy jste dobří. Všem to vadilo, ale čekali jste až to vzbudí mě, abych si to rozebral sám . A kdyby mi nepomohl Dandy, tak jsem s tím odletěl, jak s padákem nad přehradu.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Také musím poděkovat za maso.
Mám ke spanilce jednu velkou výhradu-ve vlčkovcích na ulici se za mě s prominutím nasral "borec" v Civicu a přede mě nějaký strašlivě,ale strašlivě!!! votuzený zelený fávo(chvílu předtím drsně projel na staré cestě).Oba dva na nás číhali a přejížděli pomalu jedoucí auta v koloně jako velcí kluci,jen proto aby v Zavaru zajeli ke svým doupatům.
Jo hoši,jste borci!!!
Pro příště pokud budou bečky tak kdo nebude mít vlastní sklo bude sušit hubu a nebo se bude vybírat záloha za sklo. v sobotu dopoledne jsem přišel o dva krýgle, jeden se pak našel a večer opět.. takže jsem přišel o dva skleněný pullitry
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Sraz v Trnavě se nám moc líbil, už se těšíme na Jedovnici Přivezeme fotky z expedice Černá Hora, která se dnes úspěšně zakončila bez nejmenší závady. Konečný stav z kilometrů, z plánovaných 3000, je 4500...
EL PEDRO TEAM