praska to bezne jen kdyz se necha pres zimu voda namisto nemrznouci smesi...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
jo takze jak sem tusil .... nekdo to zapomel vypustit
jeste dotaz, kdyz se to zalepi tak pokud pominu ze by se mohla znovu ztracet voda tak muze se tomu motoru neco stat kdyz se s tim pojede ? neresim jestli to je prasarna nebo jak velka nebo jestli to muze kdykoliv zacit zase tect spis jde o to jestli to praskne jen u nejakeho kanalu kde jde voda a nebo to nejak odnese i pevnost/zivotnost celeho bloku
poslu kdyztak foto kde to presne je ...
jinak teda schanim blok nejlip novej a za rozumne penize....
Ale zalepíš to.
Existuje dvousložkový lepidlo na bázi kovu, je to pak brusitelný i natíratelný, něco jako tekutej kov, na název si teď nevzpomenu, ale je to na lepení radiátorů a chladičů. Já s tím zaplácal docela velkou díru v bloku u Volhy - fakt hustá prasklina, nechal jsem to zatvrdnout a paráda, nikde ani kapka a už je to rok. Jen to musíš poctivě očistit a odmastit. Když se o to v garáži přerazim, tak ti napíšu, jak se to jmenovalo. Motoru se nic nestane, na pevnosti neutrpí. Jen si hlídej teplotu, kdyby to zas chtělo vytéct, ale je veliká šance, že to bude dobrý, stejně jako u mě, hlavně tim patladlem nešetři a cpi to i do spáry.
kdybys o to zakopl tak dej vedet co to je za lepidlo ...
casem ten blok chci tak jako tak sehnat a vymenit precejen to je zavodak, ale ted bych to rad aspon trochu projel a zjistil co je vsecko potreba udelat