Loziska kol na predku
Moderátor: Moderátoři
Loziska kol na predku
Menil jsem si loziska kol na predku.Je normalni,ze po nekolika km neudrzim skoro ruku na te poklicce na naboji kola?Nikdy jsem si na to nesahal.Jinak vule jsem samozrejme udelal,aby se to melo kam roztrahovat po zahrati.Diky za rady.Vazelina je tam specialni od Castrolu na loziska.
- Křečík Barbuška
Tak vas vsechny muzu uklidnit.V patek vecer jsem jel na chalupu,jel jsem cca 15minut 130km/h v kuse.Potom jsem dojel na benzinku,zastavil a sahnul na poklicku a uplne jsem se lekl,jak to bylo studene.Takze loziska ok.To,jak to bylo horke bylo od toho brzeni po Praze.Jinak brzdy ok,vazliny akorat a momentem taky akorat.Nejprve jsem to stahl,dokaad se to toilo hodne stezka a potom lehce povoloval.Dokud to nemelo malinko vuli a tocilo se to dobre.Takze pohoda.
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tebe ale jen tak něco nerozhodí. Maximálně, kdyby Tě to mělo shnít rychlejš, než ostatním
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Moment dotiahnutia na predných ložiskách
Zdar pánové, chcel by som sa spýtať na aký monet by mali byť utiahnuté, planujem meniť ľavé predné ložisko a neviem na aký moment mne moje ešte menil foter, pri kompletnej prerábke auta,on bol už skúsený a nemal s tým problém, teraz nechcem otravovať otca bo už nevládze horby atď. Viete mi respektíve nám poradiť dík
- Kalasnikov
- Kontaktovat uživatele:
No bude to problem troska mozno ale ked mas maly momentak....
Namazes poskladas: utiahnes 19,6Nm povolis a utiahnes 6,85Nm a potom povolis o 30°. ZAklepes do drazky aby sa nepovolila... zavity na maticiach... matice sa povoluju v smere otacania kolesa.
Matice nove. aby sa dali dobre a presne rozkalepat. Neveim ale vecsie lozisko stalo 170Sk a mensie 150Sk
Namazes poskladas: utiahnes 19,6Nm povolis a utiahnes 6,85Nm a potom povolis o 30°. ZAklepes do drazky aby sa nepovolila... zavity na maticiach... matice sa povoluju v smere otacania kolesa.
Matice nove. aby sa dali dobre a presne rozkalepat. Neveim ale vecsie lozisko stalo 170Sk a mensie 150Sk