V autosklech by to přilepit měli, ale ta botka je bezpečná, nikdo se ti tam tak lehce nedostane a už je to na pořát.
Moderátor: Moderátoři
Jak já jsem byl rád, že jsem se do auta dostal, když jsem si tam zamknul klíče (ve spínačce jedny a v kufru náhradníJelen píše:nikdo se ti tam tak lehce nedostane a už je to na pořát
nahrejes zapalovacem misto, kde je klicka prilepena. urcite je i spousta jinych nedestruktivnich metod, ale na mim aute to nejcasteji provadely touto metodou, puvodnimu majitelySaša píše:Trojúhelníčkové přední okýnka zavřené na kličku jdou lehce fintou zvenku otevřít (cca 10 vteřin) bez použití jakéhokoli násilí a poškození jak okna tak kličky .
Asi jsi to nepochopil přesně . Klička ZŮSTANE po otevření na svém místě ! Prostě to jde otevřít aniž se cokoli poškodí a "vteřinu" po otevření okýnko zase jde zavřít a zajistit kličkou (zevnitř) .Saynerm píše:nahrejes zapalovacem misto, kde je klicka prilepena. urcite je i spousta jinych nedestruktivnich metod, ale na mim aute to nejcasteji provadely touto metodou, puvodnimu majitely
Je to Origo provedení.Michal.2103 píše:Je to origo doplněk? V Sokolově jezdí hluchoněmý pán v nádherné bílé 03 a ta tu koncovku má takypak jsem potkal ještě jednu vínovou kousek od Sokolova, ale ta už ji neměla...
Už se nepamatuju, ale mám pocit, že to bylo napevno svařený. L.Michal.2103 píše:aha...takže když měníš vejfuk tak už to zpátky přehodit nejde?? Nebo jsi to nedal zpátky, že nešla povolit? Nebo se ti nechtělo?