2104
Moderátor: Moderátoři
Moje "nová" Lada 21044i
Zdravím...
Tak jsem po dlouhém snění konečně zakoupil nějákou Ladu. Doma už jedu máme (2105 r.v. 84). Koupil jsem jí za 11 000 + 3000 (zkur. ekologický daň)+ 800 za přepis. Má najeto 85 000 km, rok výroby 97. O víkendu jsem s ní byl na rampě, předchozí majitel se bohužel ale vůbec nestaral, všecko špinavé, v druhém okruhu brzd nebyla vůbec brzdová kapalina. Teče vzadu kousek před takovou rozdvojkou z gumové hadičky.....A ještě jedna věc které mě trápí nejvíc......špatně se řadí dvojka, bylo to už jinde řešeno tak to napíšu tam, tady to rozepisovat nebudu. Tak se zatím mějte, ještě přikládám odkaz na fotku.....
http://www.flickr.com/photos/minicooper ... 3/sizes/o/
Tak jsem po dlouhém snění konečně zakoupil nějákou Ladu. Doma už jedu máme (2105 r.v. 84). Koupil jsem jí za 11 000 + 3000 (zkur. ekologický daň)+ 800 za přepis. Má najeto 85 000 km, rok výroby 97. O víkendu jsem s ní byl na rampě, předchozí majitel se bohužel ale vůbec nestaral, všecko špinavé, v druhém okruhu brzd nebyla vůbec brzdová kapalina. Teče vzadu kousek před takovou rozdvojkou z gumové hadičky.....A ještě jedna věc které mě trápí nejvíc......špatně se řadí dvojka, bylo to už jinde řešeno tak to napíšu tam, tady to rozepisovat nebudu. Tak se zatím mějte, ještě přikládám odkaz na fotku.....
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje "nová" Lada 21044i
Pěkná jen koukám taky s tím někdo nacouval do kandelábru..Cooper píše:Zdravím...
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Plánuješ snad Strakáčka II.?Maysner píše:jak mam zatim i ja
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
strakac bude chvilkove nez se strikne do plnice. cerne uz bude mnohem mene. jen predni celo a z prvniho kombika pravej predni blatnik, tedy jeho predni cast. zbytek netreba menit tedy na dverich se vymeni jeste ty vnejsi plechy. ale to by bylo i na predchozimLaďuša píše:Plánuješ snad Strakáčka II.?Maysner píše:jak mam zatim i ja
chtel jsem s nim jet trnavu ale ostra vacka a zapalovaci modul se spolu odladit bez prepsani map v rj nedaj. vacku menit zpet uz se mi moc nechtelo a kdo vi jestli by se s tim vyresil i problem malo paliva nad 4tis ot. jen dodam ze vstrikovac byl vyhozen a nahradil jej karburator weber. kombinaci rj, zap.modul a karburator budu dale testovat na druhem vazu po trnave, tentokrate bez ostre vacky
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jéééé moje auto
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jj doplatit mně povinne ručeni
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Tak ještě příkládám pár fotek toho mojeho fára....Je tam na něm ještě hodně co léčit...
Co se zatím do investic týče.....Je třeba koupit nové zapalovací kabely, ty současné jsou už dost prodřené, nové svíčky, ty co tam mám teď mám pučené od Iva, brzdové a palivové potrubí (už dost podléhá korozi) no a nový air-box, ten je totálně rozpadlý, někdo na něm patrně nechal klíč a zavřel kapotu....V zimě uvažuju nad opravou převodovky protože nejde řadit ve větší rychlosti dvojka, teda jde, ale přes zuby....
Je to moje první auto tak se z něho snad hodně naučím.......musím ale uznat že z žádného jiného auta bych neměl takovou radost jako s žigula
Co se zatím do investic týče.....Je třeba koupit nové zapalovací kabely, ty současné jsou už dost prodřené, nové svíčky, ty co tam mám teď mám pučené od Iva, brzdové a palivové potrubí (už dost podléhá korozi) no a nový air-box, ten je totálně rozpadlý, někdo na něm patrně nechal klíč a zavřel kapotu....V zimě uvažuju nad opravou převodovky protože nejde řadit ve větší rychlosti dvojka, teda jde, ale přes zuby....
Je to moje první auto tak se z něho snad hodně naučím.......musím ale uznat že z žádného jiného auta bych neměl takovou radost jako s žigula
Lada 21044i r.v. 1997 "Láďa"
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"
http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif
http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/
Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!
Tři Sestry Lada Gang
Lada 2105 r.v. 1984 "Ivan"
http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_3751.gif
http://www.flickr.com/photos/minicoopercz/
Akce roku: Ke každému vozu Lada, svářečka MIG/MAG Zdarma!!!!
Tři Sestry Lada Gang
- Křečík Barbuška
Neboj, tato euforie tě velice brzy přejde, hořce budeš litovat tohoto neuváženého skutku.Cooper píše: ... musím ale uznat že z žádného jiného auta bych neměl takovou radost jako s žigula
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- MartasBrno
K té dvojce přes zuby při vyšší rychlosti - nevím jak dlouho s ladou jezdíš, já sebe považuju za řidiče amatéra, ale ona tam ta dvojka v 50 asi nechce padnout nikdy - u žádnýho auta . Moje horší 01 se mnou ze začátku zažívala něco podobného, taky to moc nešlo ale ono to chce trochu citu a vychytat tu pravou chvíli... Jo a nakonec jsem naznal že auto není rozbité, ale že jsem idiot. Dneska to řadí krásně bez jakýchkoli cavyků
Mimochodem je to opravdu přes zuby (třeba jako zpátečka bez spojky ) nebo to jen zahučí - zakvílí?
Mimochodem je to opravdu přes zuby (třeba jako zpátečka bez spojky ) nebo to jen zahučí - zakvílí?