Mam taky problem... pri prejazde malych nerovnosti za ozyva zo zadu vozu buchot taky tlmeny... pri prejazde vecsich nerovnosti skoro nič. Proste najvyrzanejsie je to pri mylych pohyboch napravy. Pri odstaveni vozu a kyvani nič nepocut...
Baby a CHlapy radte
Buchot zo zadnej casti vozu
Moderátor: Moderátoři
Spodne ulozenie tlmica som vymenil, horne vyzera ako tak ok... horne sa neodvazujem neviem ci to povolim alebo povolia sruby v kasni mozno dam nove tlmice lebo uz ma nenapada co by mohlo byt, vyfuk je druhy robilo to aj na starom, vsetky 5 tycky na naprave vymenene. este c ito nemoze robit zatazavy regulator .
..radte nemal niekto taky problem ????
..radte nemal niekto taky problem ????
Po vymene tlmicou to uz nebucha hura.... akurat som sa presiel ...lebo tlmice znacky fenox zasa neprekvapili z dvoch bol jeden zly....este ze som si to vsimol skoda ze pred montazov.....
Jeden zo starych tlmicov nejako drie v polovici drahy....druhy ide najprv lahko az potom zabere.
Ak by mal o ne niekto zaujem su kdispozicii 2ks zadny a jeden predny IDE o RUSKE tak ze typujem ze rozoberateleneee.
Jeden zo starych tlmicov nejako drie v polovici drahy....druhy ide najprv lahko az potom zabere.
Ak by mal o ne niekto zaujem su kdispozicii 2ks zadny a jeden predny IDE o RUSKE tak ze typujem ze rozoberateleneee.
-
- Kontaktovat uživatele: