Pneumatiky, disky, duše (NIVA)
Moderátor: Moderátoři
Ahoj, děkuji za ochotu, nerad bych s tím někoho otravoval. ale pokud tam máš cestu a nevadilo by ti ty gumy odvézt do Prahy tak by mi to docela ušetřilo čas. Já bych se tam dostal až tak po příští neděli. Samozřejmě na náklady na benzín bych přispěl. Majiteli kol Vikovi - bych po tobě poslal ten litr
(1000,-Kč)
(1000,-Kč)
Pneumatiky -- huštění
Hola hej,
jak kdo foukáte gumy?
přiznám se, že ve FAQ jsem nic nenašel, v dokumentaci na kterou je odkaz tady z fora jsem taky nic nenašel... i když vím, že jsem to někde četl...
kdo by věděl, asi by bylo zajímavé doplnit kdo na jakých gumách jezdíte PO SILNICI a jak je foukáte; jdu příkladem :c))
edited:
175 R 16 - VOLTYRE, disky orig 5x16 - P:2,1, Z:1,9 atm
205 R 16 - Vraník 2000 Truck, disky 6x16 - foukám 1.8 vpředu a 1.6 vzadu - nicméně přijde mi to, že by to mohlo být i trošku jinak... ještě s tím laboruju.
Net.
jak kdo foukáte gumy?
přiznám se, že ve FAQ jsem nic nenašel, v dokumentaci na kterou je odkaz tady z fora jsem taky nic nenašel... i když vím, že jsem to někde četl...
kdo by věděl, asi by bylo zajímavé doplnit kdo na jakých gumách jezdíte PO SILNICI a jak je foukáte; jdu příkladem :c))
edited:
175 R 16 - VOLTYRE, disky orig 5x16 - P:2,1, Z:1,9 atm
205 R 16 - Vraník 2000 Truck, disky 6x16 - foukám 1.8 vpředu a 1.6 vzadu - nicméně přijde mi to, že by to mohlo být i trošku jinak... ještě s tím laboruju.
Net.
Naposledy upravil(a) Netopýr dne úte říj 13, 2009 08:55, celkem upraveno 2 x.
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Tlak
Zdravím,
Tak ako kolega nadomnou píše, záleží na veľa aspektoch. Ja fúkam:
MATADOR IZZARDA 205 / 70 R 15 na:
cesta : 2,5 atm
OFF : podľa podkaladu smerom dole až na 1,2 atm povedzme
Tak ako kolega nadomnou píše, záleží na veľa aspektoch. Ja fúkam:
MATADOR IZZARDA 205 / 70 R 15 na:
cesta : 2,5 atm
OFF : podľa podkaladu smerom dole až na 1,2 atm povedzme
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Michael 4x4: ano ano, naprosto souhlasím - na silnici nepřefukovat...
já reagoval, že je to strašně moc na "paťo" a "staneko" kteří preferují na asfalt přefukovat až na 2,5atm !!!
přijde mi to, že to na silnici musí držet daleko méně (obzvláště na mokrých dlažkách to musí být "o hubu"), sjíždět se středy, být to uskákané... jen spotřeba bude pozitivní :c)
Net.
já reagoval, že je to strašně moc na "paťo" a "staneko" kteří preferují na asfalt přefukovat až na 2,5atm !!!
přijde mi to, že to na silnici musí držet daleko méně (obzvláště na mokrých dlažkách to musí být "o hubu"), sjíždět se středy, být to uskákané... jen spotřeba bude pozitivní :c)
Net.
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
roztece der a sroubu
dotaz odbornikum: jak se meri roztece sroubu u petiderovych disku? Je na to nejaky figl?