Borja a Džanglik
Moderátor: Moderátoři
Borja a Džanglik
Také bych Vám ráda představila moje plechové miláčky. jedná se o Lady 2101 a 2102.
První přišel sedan, r.v 75, který jsem koupila po starším pánovi. Autíčko je v pěkném stavu, menší opravy laku šťetcovou metodou, kterou měl pán asi rád. Za celou dobu provozu trucovala pouze jednou a to hned po koupi, kdy mi na dálnici rupnul klínový řemen(naštěstí se nic nestalo, jen bylo těžší něco tam sehnat:-)))
Moje druhé autíčko je kombi, r.v 78. Tohle auto je ve velice dobrém stavu, asi díky tomu, že sníh vidělo jen jednou a déšť pouze pod střechou benzinové stanice, když zrovna začalo na dálnici pršet Tenhle kombíček byl jedním z mých vysněných přání, které se mi o Vánocích vyplnilo, dostala jsem ho pod stromeček:-)
První přišel sedan, r.v 75, který jsem koupila po starším pánovi. Autíčko je v pěkném stavu, menší opravy laku šťetcovou metodou, kterou měl pán asi rád. Za celou dobu provozu trucovala pouze jednou a to hned po koupi, kdy mi na dálnici rupnul klínový řemen(naštěstí se nic nestalo, jen bylo těžší něco tam sehnat:-)))
Moje druhé autíčko je kombi, r.v 78. Tohle auto je ve velice dobrém stavu, asi díky tomu, že sníh vidělo jen jednou a déšť pouze pod střechou benzinové stanice, když zrovna začalo na dálnici pršet Tenhle kombíček byl jedním z mých vysněných přání, které se mi o Vánocích vyplnilo, dostala jsem ho pod stromeček:-)
Naposledy upravil(a) Ga3ik dne čtv črc 16, 2009 20:18, celkem upraveno 1 x.
Tak Tě tady vítám, zástupkyně ženského pohlaví, ještě ke všemu s takovými skvosty jsou tu vzácné, až ojedinělé. Snad je někdy uvidíme na vlastní oči, na nějakém sraze.
Naposledy upravil(a) Jelen dne čtv led 01, 1970 01:00, celkem upraveno 2 x.
Děkuji za chválu hned jim vyřídim, že se líběj ještě někde musím najít fotečky 2101, aby to bylo kompletní. Jinak jsem totálně propadla kouzlu ruských strojů (tedy už od mala:-)), takže jsem na tyhle dva úlovky mooooooc pyšná
Naposledy upravil(a) Ga3ik dne čtv črc 16, 2009 20:36, celkem upraveno 1 x.
Pokud by byly problémy s vystavením fotek, tak je dej třeba na www.megaupload.vsevjednom.cz a pak sem jen dej odkaz. Občas se tu třeba stává, že se při čistkách nějaký ten obrázek ztratí a to by pak byla škoda.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, vitam ta tu , stroj (kombik) je nadherny slint slint cichucko zavidim jeho stav fakt pecka len sa o ne staraj !
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки