sedacka

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
xcerno12
Kontaktovat uživatele:

sedacka

Příspěvek od xcerno12 »

Uz od prvopocatku co mam auto mam problem se sedackou ridice. Leva strana je nejakym zpusobem uvolnena a kdyz projedu prudci zatacku, tak se se mnou sedacka vzdycky trochu pohne...no a ja se vzdycky leknu :-)

Jeden znamej mi rikal, ze je to beznej problem. Ze to mel taky a ze tam nekde do ty kolejnicky narval sroub a tim to zajistil. Samozrejme mu pak sedacka uz nesla posouvat. To zrovna nepovazuju za reseni.

Vubec nemam poneti, jak ta konzole co drzi sedacku vypada a vlastne ani nevim, jak se sedacka demontuje. Moc se mi do toho nechce, ale uz me to litani dopredu a dozadu nebavi. Resil jste to nekdo?
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Jo, u spolujezdce. Vyndat sedačku není problém, je tuším na 4 šroubech, vyndáš jí i skolejnicema. Háček je v tom, že v kolejnicích je taková parodie na ložiska (kovový válečky), a ta vůle u mě vznikla tak, že jeden váleček systematicky přejížděl do druhý půlky k druhýmu. Pak mi vpředu nezbyl žádnej a houpalo se to. Rozebral jsem kolejnice, váleček nacpal zpátky, jenže vzápětí tam byl zas.

Uprostřed kolejnice je vyseknutej takovej zobáček, myslím, že by měl zabraňovat tomu, aby ty válečky přejížděly.

Pro sichr se zeptej třeba Luďka, ten ví všechno :-)
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Není co dodat. Měl jsem to samý s rozdílem že mi ten váleček zase vypadával pod nohy :) .
Pravda, taky můžou být povolený vnější šrouby, který drží sedačku k podlaze. L.
Dusan

Příspěvek od Dusan »

Ked sdobre pamätam tak ta parodia na ložiska je dokonala :) Ono tam su totiž aj 4 ocelove guličky z jednej strany a dve valčeky z druhej.
Ak vypadnu tie guličky tak už cele sedadlo sa kyve a začnu tie valčeky prebiehať.
Nebarite sa stym a kupte ine sedadlo :)
BARTEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BARTEK »

Ja jsem na to vše vykašlal anarval tam sedačky z GSI. :lol: :lol:
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

ja mam recaro, to je to najlesie sedadlo na svete, to druhe mi holka nedovoli vymenit, lebo sa jej tam dobre makkucko sedi...ale ked robim "ostry" prejazd mestom tak musim jednou rukou tocit volantom a druhou od seba odtlacat spolujazdca, ktory visi na stropnom madle a je mu to prd platne lebo mu sedadlo ulietava spod prdele....do prdele... :D :D :D
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Kontaktovat uživatele:

Re: sedacka

Příspěvek od Rafan »

xcerno12 píše:Uz od prvopocatku co mam auto mam problem se sedackou ridice. Leva strana je nejakym zpusobem uvolnena a kdyz projedu prudci zatacku, tak se se mnou sedacka vzdycky trochu pohne...no a ja se vzdycky leknu :-)

Jeden znamej mi rikal, ze je to beznej problem. Ze to mel taky a ze tam nekde do ty kolejnicky narval sroub a tim to zajistil. Samozrejme mu pak sedacka uz nesla posouvat. To zrovna nepovazuju za reseni.

Vubec nemam poneti, jak ta konzole co drzi sedacku vypada a vlastne ani nevim, jak se sedacka demontuje. Moc se mi do toho nechce, ale uz me to litani dopredu a dozadu nebavi. Resil jste to nekdo?
U me to zaclo delat u ridice, sice jen o par cm ale rusi to komfrot z jizdy ..:) Jak si nakonec dopadl ?
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Hmm, tak řikáte, že vrklání sedaček dělají ty kuličky v kolejnicích....
No, mě se pohybujou, ale naprosto lehce, tudíž že by kuličky byla pryč?? Nevim, navíc tam je i lehká vůle jakoby...sakra, jak to česky popsat....jakoby se židle chtěla otáčet v těžišti dozadu...chápete?? Takže žádný volný šrouby jsem nenašel, posouvací a sklápěcí mechanizmus vypadají taktéž zdravě, takže :dontknow:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

mě se třeba pohybujou proto, že jsou konzole v vyrvaný z podlahy.. Začalo to takovým nevinným vikláním.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Cory

Příspěvek od Cory »

ja to mam tiez vytrhbute z podlahy.Nechapem preco,ved vyzera zdravo :shock:
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

lebo je to lada :D

mne sa sedacka nehybe vyriesil som to dost radikalne ale som spokojny
Malda

Příspěvek od Malda »

Jo, tak tata mi tvrdi, ze trhani konzoli je jedna z bolesti zigulu. Mel sem je taky povoleny, tak se nabodovaly a na chvili je zas pokoj. Jen bych to asi nevaril housenkou, aby se to nevytrhlo i s podlahou :finga:
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Dusan

Příspěvek od Dusan »

hovoris teraz ked som to privaril k tej 2mm podlahe na vecne veky aby drzalo :D v tip je v tom ze kolajnicka sa da vymenit ale len na jednej strane :D aspon sa mi zda tu operaciu som previedol davnejsie :)
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“