Niva po laku.
Moderátor: Moderátoři
jo stranky by som mal aktualizovat v dobe ked som to pisal som nic lepsie nepoznal, ale to poriadne bolo stejne myslene rozmerovo - na seriovku je ten rozmera akurat, teraz mi uz pride smiesny
215/65 16? nemas 15ky? vitara nemala 16" pokial viem.
kazdopadne staci to zaklepat netreba rezat ale vypodlozit doraz - bude to trochu horsie krizit ale nebude drhnut. Ten rozmer 205/80 16 schvalujem ale tie A/T radsej nie.
kazdopadne staci to zaklepat netreba rezat ale vypodlozit doraz - bude to trochu horsie krizit ale nebude drhnut. Ten rozmer 205/80 16 schvalujem ale tie A/T radsej nie.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Taky jsem se divil, když jsem si je přivezl. Já totiž v inzerátu ani nehledal rozměr, viděl jsem kola z Vitary, tak jsem si je přivezl a až když jsem je montoval na auto, vidím že jsou to ŠESTNÁCTKY po kratším pátrání jsem zjistil, že by měly pocházet z Grand Vitary. Tím se rozplynuly moje plány na patnáctkový kola, ale zase oproti otcově Nivě, který má patnáctky " vypadají líp " i když na nich mám obutý gumy 215/65/16 a on 195/80/15 . Fotky jsou z telefonu. Jo jinak ta modrá Nivka bude na prodej, otec si nchce koupit 1,7.Majo píše:jo stranky by som mal aktualizovat v dobe ked som to pisal som nic lepsie nepoznal, ale to poriadne bolo stejne myslene rozmerovo - na seriovku je ten rozmera akurat, teraz mi uz pride smiesny
Ta modra vypada krasne
esli je v super stavu, skoda ji menit za nejakou 1.7. neni lepsi tam dat jen motor???
JJ v 15" je vetsi vyber a lepsi ceny no.........
Vypadaji lepe nez na otcovo?? to urcite hned v terenu lepe jede
Nete,,,, tak pocitej. on ma kola prumer 68.5cm(ojete este mene) ty mas 74cm. No a taky te to trochu vice križí. nerikam ze o moc, ale je to znat.
esli je v super stavu, skoda ji menit za nejakou 1.7. neni lepsi tam dat jen motor???
Nete,,,, tak pocitej. on ma kola prumer 68.5cm(ojete este mene) ty mas 74cm. No a taky te to trochu vice križí. nerikam ze o moc, ale je to znat.
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Ty nový gumy budou fakt potřeba, protože dnes jsem musel použít naviják mám teda jen ruční, ale vytáhl mě ven.vik2 píše:Ta modra vypada krasne
nechci bejt krutej, nebo tak neco. ale mel bys uvazit, esli ta veeeeelka cedule ny tvych strankach je vhodna.
težky teren - pouze Niva? ta tva by se nedostala ani do stredniho
a nebo predelej nivku tak, aby to sedelo
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Jo všechno není hned, rozhodnout se jaký gumy když, jak už jsem psal jezdím hodně po asfaltu a zničit ty MT a vyhodit desítku do luftu se mě nechce, ale zase na druhou stranu by bodly. A k té véélké ceduli na mých stránkách to musíš brát s rezervou. Přesně jak píše Majo.vik2 píše:nechci bejt krutej, nebo tak neco. ale mel bys uvazit, esli ta veeeeelka cedule ny tvych strankach je vhodna.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ve standardu se dle fabrických stránek dělá tuto:
http://lada-auto.ru/carcolors.php?base_id=5086
Ale jelikož si Putin pořídil maskovanou Nivu , tak asi jsou schopný udělat i jiný barvy... No nakolik pro Čechy...
http://lada-auto.ru/carcolors.php?base_id=5086
Ale jelikož si Putin pořídil maskovanou Nivu , tak asi jsou schopný udělat i jiný barvy... No nakolik pro Čechy...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás