Zkušenosti s palivy a benzínkami
Moderátor: Moderátoři
na 98 musis mit serizeny motor a i tak je to myslim do seriove 1.2 skoda penezpeet2101 píše:Sice si zrovna nevybavuju jména benzinek, ale v chropyni směrem na Kyselovice tankuju často a bez problémů. Občas taky beru N98 v Kojetíně (směrem na Km) a taky nebyl problém.
v km ma stabilni kvalitu OMV, RobinOil a docela i Benzina. V zasade je to celkem jedno. Ale spatny benzin v zigulu docela poznas.
Nedavno mi zrejvne benzin v nadrzi nejak rychle zestarnul, bo chudak volnobeh nebyl nic moc, nabral se novy benzin a volnobeh jak vino . Bohuzel ten nevim jestli ten spatny benzin byl ze zdounek nebo z lukouilu v hradci. nez zestarnul, tak to jelo bez problemu . No cert vi, co to bylo za "zavadu"
VAZ 2104 1.3 1989
JmJ, netankuju 98 pořád jenom sem tam na propláchnutí (naposled tak před měsícem) a na tom starým rozdělovači byl "oktanový korektor" tak se to dalo seřídit, teť budu ale utrácet za jiný blbosti jako jsou tmely, barvy, laminát...
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
jasne, tak kdyz si porotoval korektorem, tak pohoda. ted mas smulu, ted musis rotovat rozdelovacempeet2101 píše:JmJ, netankuju 98 pořád jenom sem tam na propláchnutí (naposled tak před měsícem) a na tom starým rozdělovači byl "oktanový korektor" tak se to dalo seřídit, teť budu ale utrácet za jiný blbosti jako jsou tmely, barvy, laminát...
VAZ 2104 1.3 1989
Ked uz je tu tato tema, tak poslusne hlasim ze pri prechode z 95ky na 100oktan u Priory som zazamenal znizenie spotreby o 0.7-0.9l/100km. Na vykone to nijak nebadat. Obidva benziny som tankoval u shellu.... rozdiel v cene asi 20centov na litri takze na 100km prerobim s pouzitim drahsieho 100oktanu asi pol eura...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
mysllim, ze tento vikend se neobjevi, ale pristi by snad mohl. jezdi to fest blbe? kdyz bys jel do km, tak se treba stav, at prekontrolujem systemypeet2101 píše:To mysim radši ani nee .JmJ píše:ted musis rotovat rozdelovacem
EDIT: kdy se u tebe oběvý drobek ?? V pátek budu asi dlouho v práci, tak do 5 .
VAZ 2104 1.3 1989
Asi tak..Pája píše:Myslíš ten test, ve kterym je přeplatila Benzina? Nedělej si iluze o pravdivosti testů..
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Ja jsem toto leto zacal brat jen u TANK ONO, je to v Mecholupech - nejlevnejsi benzinka, jen jsem se musel naucit tankovat LPG sam Ted hodne jezdim trasu Praha Brno, posledne jsem to meril ohledne spotreby 415 km na 37 litru (tankoval jsem do prazdne na maximum) to se mi zda slusne. Cukani nebo nejake jine problemy jsem nezaznamenal a to jsem tam byl asi po osme za sebou. Na tankovani me tam zaucoval jakysi pan taxikar, bavili jsme se o tom a dle nej je to take v pohode, tankuje vetsinou tam a najezdi si docela dost... Jedine co me vadi jsou dlouhe fronty, vetsinou (pokud nespecham) tankuji s predstihem kolem pulnociPája píše:S pumpou ONO sem neměl nikdy špatnou zkušenost. Protože sem tam nikdy NETANKOVAL a snad ani nikdy nebudu. Díky za utvrzení v mém počínání Mildo.Milda píše:před týdnem sem bral u Ona a nic moc, žigul nedržel volnoběh, simson, sekačka a felicie začali cukat, už tam nejedu i kdyby nevím co
Jo a ještě sem pozoroval větší spotřebu sekačky, vždycky posekám zahradu na jednu nádrž a teď nestačila.
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Je to trocha ot, ale dnes čo som videl, tak to nemá slov. Jeden chlapík u nás natankoval do š105 N98. To je zaujímavé, nemyslíte ?
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Marek89, Nevím proč já do všech škodovek co jsem měl tankoval zásadně super dokud byl ještě zase je fakt že jsem měl vždy lseso nebo erko no
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
Tam jsem jednou byl a ceny byly bezkonkurenční.Bylo to v noci, takže bez front. A oni tam nechtěj chodit načepovat lpg a musíš sám?Mě to tam teda načepoval kámoš.utia píše:Ja jsem toto leto zacal brat jen u TANK ONO, je to v Mecholupech - nejlevnejsi benzinka, jen jsem se musel naucit tankovat LPG sam
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Křečík Barbuška
U toho ONA je to asi normální. Ve Vysokém Mýtě mě zdrbali, že si to všicni natáčí sami a já, že zbytečně otravuju ... ale chca nechca šel a plyn natočil. Hned jak jsem odjel od stojanu, dojela jakási škochtle a řidič lapl hadici a jal se tankovat sám .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107