Můj kojot (mopadži)
Moderátor: Moderátoři
Re: foto retro
ty brďo to je kikinairut píše:styl retro
TO JE SUPER!!! Nádhera. :slint: :slint: Moc pěkné. Máš i nějaké takto pěkné z exteriéru?irut píše:foto retro, styl retro
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A že by jsi nam taky ukázal, co vězí pod kabátkem?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Téda, tak teď by jsi se měl stydět ty, že tě něco takovýho vůbec překročilo hranici mezi prstama a klávesnicí...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Interier není dostrojenej, takže by to vypadalo hodně divně.Hurikán píše:TO JE SUPER!!! Nádhera. :slint: :slint: Moc pěkné. Máš i nějaké takto pěkné z exteriéru?irut píše:foto retro, styl retro
Žigul 2101 (*1972-...)
Kolo ukrajina (okolo 1940)
- Marek Doležal
Teda to je nádhera!! Doufám že to uvidím někdy na živo!
Oči se ti vykulí, až uvidíš Žiguli !
http://marad.rajce.idnes.cz/
http://marad.rajce.idnes.cz/
Nechci Ti kazit radost, jenže ...
Světlounký koberec vytváří k černému laku docela pěkný kontrast, ale co ty "plechové" koberečky??? Pane kolego! Kam jste dal estetické cítění?!
Já osobně bych zcela jistě zvolil trošku tmavší barvu koberce (nejen z praktických, ale i vzhledových důvodů) a na ně dal malé vkládací koberečky. A to buď stejnobarevné s kontrastním lemováním, nebo celé v lehce kontrastní barvě.
Je to ale jen můj osobní názor. Nic nevnucuju, ale myslým si, že bys tohle měl ještě zvážit.
Světlounký koberec vytváří k černému laku docela pěkný kontrast, ale co ty "plechové" koberečky??? Pane kolego! Kam jste dal estetické cítění?!
Já osobně bych zcela jistě zvolil trošku tmavší barvu koberce (nejen z praktických, ale i vzhledových důvodů) a na ně dal malé vkládací koberečky. A to buď stejnobarevné s kontrastním lemováním, nebo celé v lehce kontrastní barvě.
Je to ale jen můj osobní názor. Nic nevnucuju, ale myslým si, že bys tohle měl ještě zvážit.
Řekl bych že ten "plech" je guma z Tesca
Navíc hnědé sedačky, světlý koberec a černá karoserie je podle mě hodně barev (i když já mám co kecat že ). Pokud chceš nechat tenhle koberec doporučím ti černé sedačky, bílou palubku a bílo-černé tapeci do dveří, já budu dělat něco podobnýho, ale s černým kobercem z praktických důvodů.
Navíc hnědé sedačky, světlý koberec a černá karoserie je podle mě hodně barev (i když já mám co kecat že ). Pokud chceš nechat tenhle koberec doporučím ti černé sedačky, bílou palubku a bílo-černé tapeci do dveří, já budu dělat něco podobnýho, ale s černým kobercem z praktických důvodů.
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou