Zadní stabilizátor
Moderátor: Moderátoři
- XavierX
- Kontaktovat uživatele:
Lada Rider:
Puhi:
a ako odporučate hustiť pneu, s akými tlakmi máte najlepšie skusenosti.
Myslim kompromis lahke točenie volantu a stabilita. Lebo ja dávam 2,5 bar.
Viac už do mojich bezdušákov nechcem tlačiť.
čmelák:
+ prezrať aky upgrade stabilizátora si robil
pekneeeaj ja mam zadny stablizator a zatial ziadna zemna... to asi tym ze je hodeny v kufri?
Puhi:
a ako odporučate hustiť pneu, s akými tlakmi máte najlepšie skusenosti.
Myslim kompromis lahke točenie volantu a stabilita. Lebo ja dávam 2,5 bar.
Viac už do mojich bezdušákov nechcem tlačiť.
čmelák:
ak to bola reakcia na môj príspevok, tak ja som nič take netvrdil, SRY ak si to tak pochopilto je realita, lebo to mam vyskusane nie som chuj kym som spravil podvozok chvilu mi to trvalo...
+ prezrať aky upgrade stabilizátora si robil
LADA 2101 r.v.1975, 5q, biely hrabač
LADA 2101 r.v. 1974
FORD Sierra 2,0 EFI DOHC r.v. 1993
IBA Zadohraby
LADA 2101 r.v. 1974
IBA Zadohraby
-
- Kontaktovat uživatele:
disky 5,5" gumy 175/70 R13 kormoran podvozok seria plus zadny stabik a auto drzalo na ceste obstojne. Vecsi problem bol udrzat sa v sedackach. A co sa tyka zadneho stabiku tak prinos obrovsky. Je sice prvada ze predok voci zadku lietal ako handra a prvych par 100km mi auto pripadalo dost nervozne ale ako si nato clovek zvykol tak parada.
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
- XavierX
- Kontaktovat uživatele:
nuž tak ja mám vpredu pirelli 175/70 R13, vzadu michelin 175/70 R13 všetky su TUBELESS (bezdušáky)
a všetky na 2,5bar (+0,1bar)
ale to niesu žiadne povzbudivé rozmery, chcelo by to dačo vačšie a širšie
Ale drží to lepšie ako predtým.
Teraz je dvojitý predný stabilizátor + zadný individual
No nepošťastila sa tesdrive po snehu, vtedy som to ešte nemal a ani čerstvo po daždi som nebol testovať stabilitu.
Resp. prejazd zákruty.
Ale ja s mojim chodím teraz max. 100km/h takže neviem posudiť vo vyšších rýchlostiach
a všetky na 2,5bar (+0,1bar)
ale to niesu žiadne povzbudivé rozmery, chcelo by to dačo vačšie a širšie
Ale drží to lepšie ako predtým.
Teraz je dvojitý predný stabilizátor + zadný individual
No nepošťastila sa tesdrive po snehu, vtedy som to ešte nemal a ani čerstvo po daždi som nebol testovať stabilitu.
Resp. prejazd zákruty.
Ale ja s mojim chodím teraz max. 100km/h takže neviem posudiť vo vyšších rýchlostiach
LADA 2101 r.v.1975, 5q, biely hrabač
LADA 2101 r.v. 1974
IBA Zadohraby
LADA 2101 r.v. 1974
IBA Zadohraby
- Lada Rider
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
cawte! chcel by som sa opytat aky prinos ma ten zadny stabik...co docielime jeho montazou...pretoze staviam si sutazak na rally a newiem ci sa mi to ooplati....nebude ten zadny stabik robit to ze ked jedno kolesu bude vyssie ako to druhe thaq ci nebude ten stabik tahat to nizsie koleso hore na uroven toho vyssieho?? a potom to bude chodit katastrofalne pri vyjazde z jam ...prosim nekamenovat...len chcem vediet co to bude robit...a ci sa mi oplati to montovat ked jazdim rally:)
ladadriv3r
To ti nikdo nedokáže přesně říct. Na každym autě to bude dělat něco jinýho. Záleží na tom, jaký tam máš péra, tlumiče, kola a hlavně taky záleží na tom, jak máš postavenou přední nápravu. Předek si musí se zadkem rozumět, jinak to nebude nikdy ono. Nezbyde ti nic jinýho, než ho tam dát a zkoušet různý kombinace.
VAZ 1800kk na prvočinitele
-
- Kontaktovat uživatele:
Pocuvaj ma ty zeleny..... Na sekere ani na pilke stabik nemas tak nerozpravaj otom ze aky to ma prinos.
Na rovnej ceste ten stabik moc nefunguje ani pri parkovani pri tescu. Zajazdi si nejake sikany a uvidis. Na druhej strane pri 195 to sedi dobre aj bez stabika takze jeho prinos je asi viacej vidiet na uzsich gumach. Na 175 gumach ten stabik spravil vela.
Na rovnej ceste ten stabik moc nefunguje ani pri parkovani pri tescu. Zajazdi si nejake sikany a uvidis. Na druhej strane pri 195 to sedi dobre aj bez stabika takze jeho prinos je asi viacej vidiet na uzsich gumach. Na 175 gumach ten stabik spravil vela.
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010