Seřízení geometrie
Moderátor: Moderátoři
Seřízení geometrie
Zdravím všechny. Brácha by potřeboval na své 2101 pořádně seřídit geometrii. Podivně se chová řízení a blbě se sjíždějí gumy (špatný odklon?). Nevíte, kdo by to uměl udělat (jsem od Čáslavi). Obávám se, že v běžném servisu udělají tak nanejvýš sbíhavost. Díky za informace!
No este napis rocnik auta ofot napravu zo spodu...a potom sa mozno niekto ozve.
Robeni odklonu na lade je teda o drzku. zahrdzaveju sruby a potom to chce tobre navlhcit a zobrat kladivo a cekac a buch buch..kym nepovoli a to budes erad ked sas dole skrutky...vymeni sruby co drzia ramena...o tom asi len snivat mozes.... prodste to chce dielnu alebo kanal a nejake to naradie.
Ale najprv prejst vsetky capy, domcek riadenia, pomocny domcek, plus predne brzdy (ci nepribrzduje kleso) cci je vsetko OK
Robeni odklonu na lade je teda o drzku. zahrdzaveju sruby a potom to chce tobre navlhcit a zobrat kladivo a cekac a buch buch..kym nepovoli a to budes erad ked sas dole skrutky...vymeni sruby co drzia ramena...o tom asi len snivat mozes.... prodste to chce dielnu alebo kanal a nejake to naradie.
Ale najprv prejst vsetky capy, domcek riadenia, pomocny domcek, plus predne brzdy (ci nepribrzduje kleso) cci je vsetko OK
no zasa taku dramu z toho netreba robit, ja som matky povolil v pohode a v obycajnej garazi plnej bordelu bez jamy som menil napravnicu http://cory.rajce.idnes.cz/GO_prednej_n ... zok028.jpg.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
-
- Kontaktovat uživatele:
este ze tak
aj ked nosnik v mieste uchytu napravnice nevyzera najlepsie, ale chvalabohu je to iba vytrhnute a nie zhnite 

Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
jo po předchozí dohodě-cestou do servisu jsem vyhodil manželku u kauflandu aby si udělala nákup a jel do servisu-tam mě stránský vyměnil jeden řídící čep a seřídil sbíhavost a zkontroloval odklon-stálo to 350-čep jsem měl svůj a než manželka udělala nákup byl jsem zpět před marketemPetanek2101 píše:a delaj to dobre?na počkaní treba?rosta píše:jinak komplet geometrii dělají v pardubicích 2 servisy-auto dílna STRÁNSKÝ a AUTOMONTI-AUTOLADA

- Martin-MTX
- Kontaktovat uživatele:
My to delali v CS AUTO LADA Mělnik a kuci šikovny to měli hned 
Taky proc ne, kdyz sem predtim od nich nakoupil komplet novej spodek

Ale vyndat to neslo..
Jednou sem takle vyndaval ve snehu napravnici ze strasne zrezlyho zigula a musel sem rezat flexou ten nosnik co drzi motor, protoze se napravnici protacel vevnitr sroub. Ten plech co tam drzi tu matku byl totiz vevnitr urezlej..
a to vsechno v minus deseti..
mno byla sranda s ruskym vozem jako vzdy

Taky proc ne, kdyz sem predtim od nich nakoupil komplet novej spodek

Ale vyndat to neslo..
Jednou sem takle vyndaval ve snehu napravnici ze strasne zrezlyho zigula a musel sem rezat flexou ten nosnik co drzi motor, protoze se napravnici protacel vevnitr sroub. Ten plech co tam drzi tu matku byl totiz vevnitr urezlej..
a to vsechno v minus deseti..

LADA 1600MTX Rallye Team
http://ladamtx.cz/
http://ladamtx.cz/