Moderátor: Moderátoři
juhu nejsem sámIvo píše:Původně jsem si myslel, že si tam dal pytlíčky s pigi čajem, ale až potom jsem si to přečetl .
To jsi hlasoval až teď? Já ho mam prokouklýho dávnoCory píše:Musel som zahlasovat v ankete a hadajte ako som hlasoval
Ja som v kutiku duše dufal, ze to nie je take hrozne, ale davat pigi caj do karbu... este kocku cukru do vyfuku a je toLaďuša píše:To jsi hlasoval až teď? Já ho mam prokouklýho dávnoAle pravda, možná je to čim dál horší
![]()
Děkuji, pokračuj v očucháváníMichal Pokorný píše: Tak že , donutil si mě jít očuchat auto ...
Ne.Koko Loko píše:Ještě ti položím otázku, jak to máš se smradem z výfuku, leze ti do kabiny, když otevřeš okno u řidiče?
Koko Loko píše: Jak se dostaneš k autu tak to prosím očuchej jak si na tom ty...
Koko Loko píše: .... i ty můžeš provést čuchací test ...
Koko Loko píše:... po ránu jsem otevřel kapotu, očuchal násos ...
Koko Loko píše:Děkuji, pokračuj v očucháváníMichal Pokorný píše: Tak že , donutil si mě jít očuchat auto ...![]()
Koko Loko píše:MP a Cory mají za úkol očuchávat násos
Koko Loko píše:Zašil jsem tedy do netkané textílie, absorber s aktivním uhlím a osadil do karburátoru
Však správně. Rozmar je high-tech produkce a ta si zaslouží použití jen samých pokrokových materiálů.Jelen píše:Hmmm, silikagely se používají i v letectví.