Moja funglovka (a dotazy)...
Moderátor: Moderátoři
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Nevim kolik po lem, nemáš to nějak nizke ? ja mam prahy: vpredu 40cm, vzadu 43cm na origo sjetych pneu
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim, mam nizkou Nivu takovej sporťaček, kterej trochu křiživik2 píše:Tome, nemas to nejake Nizke???????
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Takže na dozrel čas na LPG, pretože tankovať plyn za v prepočte 8-9 Sk je pre mňa ozaj veľmi lákavá predstava.
Montáž by som chcel tak, ako to má Majo. Bomba pod kufrom a skrátený výfuk. To sa mi zdá ako najrozumnejšie riešenie. A teraz:
- aká veľká nádrž sa tam vlezie? 60l pojde?
- čo s výfukom? Dá sa prerobiť ten klasický, čo je tam teraz? To by sa myslím mohlo dať, ak nie tak ma opravte - poohýbať a skrátiť vedenie a tlmič by mohol zostať. Ale treba na to nejaký certifikát? Čo na to STK?
Montáž by som chcel tak, ako to má Majo. Bomba pod kufrom a skrátený výfuk. To sa mi zdá ako najrozumnejšie riešenie. A teraz:
- aká veľká nádrž sa tam vlezie? 60l pojde?
- čo s výfukom? Dá sa prerobiť ten klasický, čo je tam teraz? To by sa myslím mohlo dať, ak nie tak ma opravte - poohýbať a skrátiť vedenie a tlmič by mohol zostať. Ale treba na to nejaký certifikát? Čo na to STK?
nadrz tam vojde tusim max 75l. Ja som volil 60ku lebo ma mensi priemer, teda menej trci pod auto. Vyfuk sa prerobit samozrejme da, ja som to dal spravit madarom rovno komplet aj s ladenymi zvodmi. Kazdopadne musi koncit pod dverami/idealne spolujazdca).
S STK to bude zaujimave celkovo
Kazdopadne tam, kde Ti nadrz na plyn namontuju, dostanes aj "plynovu STK" teda presnejsie rocnu plynovu kontrolu, ktoru budes musiet obnovovat kazdy rok. Na zaklade tej, by na normalnej STK nemal byt problem, ale vsetko je to o ludoch...
S STK to bude zaujimave celkovo
Kazdopadne tam, kde Ti nadrz na plyn namontuju, dostanes aj "plynovu STK" teda presnejsie rocnu plynovu kontrolu, ktoru budes musiet obnovovat kazdy rok. Na zaklade tej, by na normalnej STK nemal byt problem, ale vsetko je to o ludoch...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4