TRNAVA LETNY ZRAZ 2009 1.8.2009 VSTUPNE 3€
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Já už vím teď,že nemohu přijet Akorát mi začíná dovolená s rodinou v jížních čechách.Co je zvláštní,já vždy jezdím do TT ob rok,2006 ano,2007 ne,2008 ano a teď bude ne.
Ale co se dá dělat no,moje chyba
Ale co se dá dělat no,moje chyba
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Lada Rider
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem klidně pro, ale teď vyhrajeme nebudeme se zdržovat
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Lada Rider
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
- Lada Rider
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
hele chlapci co pojedete z česka, byl bych rád kdybychom nemusely jet přes placené úseky, jsem chudý studentík a budu rád když něco málo ušetřím
jinak bych se případně napojil na té pumpě v buď hodoníně až skoro na konci, je tam pumpa anebo se upřesní která:) jinak nevím jak dalece vy řešíte to spaní ale když si vemu stan, doufám že ho mám kde rozložit.....jo a co se dá dělat v okolí??? někde v příspěvcích sem zaregistroval že se tam dá kopat v jakési přehradě nebo co
jo a ještě bych se rád zeptal, funguje tady něco jako burza dílů??? prostě jak mám tu 07čku na ND tak bych vzal nějaké věci do auta (možná i na vozík ať se procvičím s jízdou s vozíkem ) no a tam by případní zájemci si vzaly co chcou.....berete to i takto??? nebo je to jen čistě sraz bez prodejů atp.......já bych klidně uvítal nějaké ,,tuning" doplňky jak motorově tak vzhledově
sry za tak dlouhý příspěvek ale jel bych poprvé tak se chci zeptat jak to funguje, díky za vaši ochotu
jinak bych se případně napojil na té pumpě v buď hodoníně až skoro na konci, je tam pumpa anebo se upřesní která:) jinak nevím jak dalece vy řešíte to spaní ale když si vemu stan, doufám že ho mám kde rozložit.....jo a co se dá dělat v okolí??? někde v příspěvcích sem zaregistroval že se tam dá kopat v jakési přehradě nebo co
jo a ještě bych se rád zeptal, funguje tady něco jako burza dílů??? prostě jak mám tu 07čku na ND tak bych vzal nějaké věci do auta (možná i na vozík ať se procvičím s jízdou s vozíkem ) no a tam by případní zájemci si vzaly co chcou.....berete to i takto??? nebo je to jen čistě sraz bez prodejů atp.......já bych klidně uvítal nějaké ,,tuning" doplňky jak motorově tak vzhledově
sry za tak dlouhý příspěvek ale jel bych poprvé tak se chci zeptat jak to funguje, díky za vaši ochotu
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Od Brna nejedeme po jediném placeném úseku, takže můžeš být v klidu. S kárkou za autem si klidně přijeď, to myslím nebude vadit nikomu a burza dílů většinou funguje v TT tak, že si tam zájemci vzájemně dovezou to, na čem se před odjezdem smluvili na fóru.
Možností je spousta. Pokud tě nebude bavit dění na srazu, dá se v okolí podniknout pár výletů- nedaleko J.E. Jaslovské Bohunice, samozřejmě Trnava, bezprostřední okolí Vlčkoviec taky stojí za prozkoumání, třeba několik "uťatých" silnic zničehonic končících v poli (to mě vždycky fascinovalo)..
Jenže člověk má pak pocit když je pryč, že mu něco uniká, když není na ploše. Záleží asi na vkusu. Po rozdání cen, několika výhrůžkách o zahození klíčů od auta, co nevyhrálo pohár za leštěnku, se řadí kolona na spanilou jízdu vesničkama do Trnavy, která se ale jen projede, kolona se trochu roztrhá a potom se všichni sejdou u Tesca, kde je "volný program"- nákupy. Potom se valí na Bukovou do kempu, tam je ta možnost koupání.
Každopádně nuda na srazech není ani trochu.
Možností je spousta. Pokud tě nebude bavit dění na srazu, dá se v okolí podniknout pár výletů- nedaleko J.E. Jaslovské Bohunice, samozřejmě Trnava, bezprostřední okolí Vlčkoviec taky stojí za prozkoumání, třeba několik "uťatých" silnic zničehonic končících v poli (to mě vždycky fascinovalo)..
Jenže člověk má pak pocit když je pryč, že mu něco uniká, když není na ploše. Záleží asi na vkusu. Po rozdání cen, několika výhrůžkách o zahození klíčů od auta, co nevyhrálo pohár za leštěnku, se řadí kolona na spanilou jízdu vesničkama do Trnavy, která se ale jen projede, kolona se trochu roztrhá a potom se všichni sejdou u Tesca, kde je "volný program"- nákupy. Potom se valí na Bukovou do kempu, tam je ta možnost koupání.
Každopádně nuda na srazech není ani trochu.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Jestli budeš takle kousek ode mě, tak se stavte. dáme pokec.radek mb píše:Akorát mi začíná dovolená s rodinou v jížních čechách.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Už je na tom tak biedne ?Trevor píše:Fialova lada caka na svoju poslednu cestu Zeby to mala byt zrovna Trnava sa mi zda dost nepravdepodobne.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach