myslim, ze jahodova troječka by bola elegantnejsia na grilger007 píše:apropo ked uz ma cosi horet nech hurikan doveze svoju dvojku (aj ked ta by moc dhlo nehorela )
Smrad pojde z tvojej 02ky po grilovaniger007 píše:VY smradi
Moderátor: Moderátoři
myslim, ze jahodova troječka by bola elegantnejsia na grilger007 píše:apropo ked uz ma cosi horet nech hurikan doveze svoju dvojku (aj ked ta by moc dhlo nehorela )
Smrad pojde z tvojej 02ky po grilovaniger007 píše:VY smradi
Správne si to pochopilLaďuša píše:Jahody mam radši než ořechy..... A bude se teda grilovat na Lulubele, jo?
to bylo proto, ze bylo jeste moc sirovy, sotva ho na ten gril polozil, hned ho sel jist. piroman jedenger007 píše:sa divim ze ste sa z toho nezblili ale majo ked to jedol nevyzeral zrovna blazeno
tak ze si dosiel v poriadku, vsetko funguje ako ma?ger007 píše:taaaak dalsi narocny vikend je za mnou, LULUBELA ma nastelovane ventili, bezkontakt (uz tocim 7800rpm) neska sa to z kopecka rozbehlo na 170 tacho (ratam tak 150 real) ale tomu trojkovemu golfu som usiel vymenenu tycku plynu povodna ma nechala v Ziari nad hronom.. a este dakujem setkym ucastnikom naseho zraziiiku za asistencie !!