Jarní sraz 2009

Jarní sraz v Mnichově Hradišti 29.-31.5. 2009

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

Kdo bude dělat borčus,bude nekompromisně vykázán ze srazu a hotovo! Myslím si,že ani jeden z organizátorů nestojí za případně problémy s "funkcionáři" města.
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

Vašátor píše:Kdo bude dělat borčus
Jáááá!!! :lol:

PetrHC: Díky za uznání, ale letos se skutečně nezúčastním, už jsem přislíbil účast na jiné akci, která se bohužel se srazem kryje, i když to původně mělo vyjít obojí. :roll:
Jak jsem slíbil, uvidíme se se všemi skalními srazáky v pátek, doufám, že co nejdřív odpoledne se mi povede dorazit do kempu a odjíždět budu v maximální možnou hodinu, abych stačil něco naspat a připravit se na odjezd v sobotu. :)
Honza
Osa Praha - Brno
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

Příspěvek Nulašestky mi takříkajíc „nedal spát“(i tak – díky za něj) a přestože nikdo z úředníků v Turnově, kde jsem uváděl účast cca 80 vozů nenamítal, že bychom se na náměstí nevešli, znovu jsem se pokusil posoudit tuto situaci. Z leteckého snímku náměstí je patrné, že je rozděleno na čtverce 5x 5 m, zčásti osázených stromy a vybaveno různou výzdobou. Přesto jsem napočítal na levé straně náměstí 33 volných čtverců a na pravé straně (obojí směrem našeho příjezdu) 48. Pokud by vozidla byla maximálně „natěsnána“ (2 vozy ve čtverci) vešlo by se tak 162 vozidel . Srovnáme- li vozy tak, abychom si navzájem neotloukali dveře, (3 vozy na dva čtverce – jeden na střed , další dva koly po okrajích následujícího) – vejde se teoreticky 108 vozidel s mezerou více než 1m mezi vozy. Zahrneme ještě 20% toleranci na různé nepřesnosti, vychází parkovací místa pro 86 vozidel, s rezevou jedné řady okolo stran náměstí souběžných s hlavní silnicí – cca 30 vozidel. Závěr z mé strany – pokud dodržíme toto vejdeme se. Doporučoval bych najíždět z obvodu náměstí směrem k hlavní (prostřední ulici) – tedy předky do středu náměstí .Konečné rozhodnutí však nechávám na vedení LKČS, hlavně pokud by počet vozidel výrazně překročil tyto výpočty. Asi by se muselo přikročit k tomu, že Nelady by pokračovaly dále na Kozákov (tam se v pohodě vejde třeba 300 vozů) nebo by Neladisti jeli s někým v Ladě. Loni bylo zde na srazu tuším celkem 102 vozů . Kolik jelo spanilku nevím - musel jsem odjet dříve.
Přílohy :
Doporučená orientace vozidel :
Odkaz na letecký snímek náměstí Turnov :
http://www.mapy.cz/#x=134756224@y=13772 ... _137958923
Přílohy
nam_tur.jpg
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

Já s tímto uspořádáním souhlasim a jedině co bych k tomu dodál je to, že těsně před odjezdem na spanilku, bych všechny svolal na hromadu a všechno jím vysvětlil a pak ten, kdo pojede první, by měl začít auta na náměstí štosovat hned z kraje a všichni by měli toho před nima vzorně následovat, aby se nestalo, že jedne zaparkuje zkraje, druhej uprostřed, třetí zase z kraje a pak se to zvrtne jen proto, že vždy se bude chtít někdo přifařit ke svému kamarádovi, kterej je zrovna o 5 aut vedle. :roll:
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Spíš by to chtělo dvě auta a k tomu 2-3 dobrovolníky, co by přijeli pár minut před spanilkou a kromě toho, že by udělali svými auty vzor parkování, by po příjezdu všech začali rovnou všechny štosovat, jinak budou zmatky, hlavně v zadních řadách, než to všichni srovnají a propočítají, jak mají stát. Takhle by dobrovolníci řadu po řadě šli dozadu, až by skončili u posledních a pomohli by jim se správným vyrovnáním.

Ale... vzhledem k tomu, že nebudu účastník srazu a tedy i spanilky a sraz ničím neorganizuji, berte tento příspěvek jako takové plácnutí návrhu, nic víc. Maximálně budu držet palce, aby se to zvládlo. Ještěže jsou v klubu lidi, kterým to nedalo spát a rozpočítají to. :)
Honza
Osa Praha - Brno
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Díky Petře, to jsem ti nechtěl přidělávat starosti. :roll:
Štěpán Getsko píše: těsně před odjezdem na spanilku, bych všechny svolal na hromadu a všechno jím vysvětlil
Tohle je základ úspěchu.
Protože na tom náměstí to tak úplná sranda nebude, ono je to malinko vidět i na fotkách. Je tam totiž dost pevných odpadkových košů, laviček, květníků, dopravních značek, sloupků zabraňujících průjezdu. Plocha náměstí jako taková je docela velká, ale právě tyhle překážky značně zmenšují její využitelnost, především ve vztahu k parkování. Ale to by bylo, abychom se tam nevešli. :) Nejjednoduší bude, že ten kdo se nevejde normálně, bude stát kolem dokola, jako ta bílá dodávka a je to. 8)
Přílohy
lavičky, květníky, značky, koše, zátarasy.jpg
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

No myslím že se tam vlezeme co se týče toho oleje tak s tím bych byl opatrnej. Jedna dvě kapky by asi nevadily ,ale pokud někdo vlastní olejničku tak by měl účast na spanilce zvážit. Co se týče odjezdu a organizace okolo ní tak na srazu bude tabule s mapou, itinerářem a dalšími informacemi. Plus samozřejmě každý kdo pojede bud emít itinerář vytištěný a před odjezdem se ještě probere to důležitý co by mohlo nastat. :wink:
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Lada_BV
Kontaktovat uživatele:

směrové cedule

Příspěvek od Lada_BV »

návrh
Přílohy
camp_prihrazy_mapa_03_smerove_cedule05_male.jpg
majitel dvou Lad
1. 21053 původně systém AXTEC :Hangman: :violent1: nyní WEBER a 1700 ccm :hello1: a od 31.12.2009 ohořelá :angryfire: od 10/2010 zase opravená, ale zázrak už to není...
Dne 14.12.2013 umřela
2. 21073 1700i
a z jiného soudku
3. Daewoo Tico
4. Hyundai Accent 1,5 CRDi

5. Hyundai Tucson
6. Hyundai I10
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Takže to mám potvrzené a domluvené, do kempu se můžu vypravit už brzo odpoledne, ne v 7 večer, čehož jsem se původně bál. :) Tož, budu se těšit aspoň na to páteční setkání...
Honza
Osa Praha - Brno
fakír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fakír »

Jak je to se zastávkou spanilý jízdy v Turnově ? Platí ještě ?
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Muzu na letiste dorazit v patek napr. kolem 21:00hod.?Nebo az v sobotu rano.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Nooo, hlavně nevim, co by jsi tam dělal....sám samotinkej na asfaltovým placu, kolem nic.... Já bych se teda bál... A nebo se bojíš nás? Tě v kempu neukousneme :lol:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

Tak u me je rozhodnuto, na sraz jedu ... ovsem s tim, ze mam jen na benzin, takze budu zdrejmne somrovat cely sraz cigara, na noc budu venku nebo se nekde privterim a nekde si jeste pujcim tech 250 na letistni plochu. Takze takhle no
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Atex píše:Tak u me je rozhodnuto, na sraz jedu ... ovsem s tim, ze mam jen na benzin, takze budu zdrejmne somrovat cely sraz cigara, na noc budu venku nebo se nekde privterim a nekde si jeste pujcim tech 250 na letistni plochu. Takze takhle no
no vidíš tak na plochu ti nějaký love půjčím se složíme :)
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Marek89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek89 »

Honzo21061, mam pre teba stromceky. Na zraz vsak dojdem v piatok okolo 20:00. Budes tam este?
Lada 2105

Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Zamčeno

Zpět na „Mnichovo Hradiště 2“