Laďušovo Ladná
Moderátor: Moderátoři
ten prehistorický nástroj bol zrejme origo kľúč na filtre A Nataša ma tiež prekvapila s olejom, tlak ledva ku 4ke, reku čo sa deje, idem odmerať olej a ryska suchá Mrcha mi začala brať olej, takže som dolial iba liter a pol oleja a tlak zase stúpa k sedmičke to bude tým že si sa ma furt vypytoval koľko oleja mi to zožere Laďo
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Klíč na filtry to nebyl ani náhodou, je to takovej nástroj, věkem možná pamatuje taťku Masaříka Jak bych to popsal.... představ si jakoby hranatý céčko, kde na jednom konci je plocha a skrz druhej konec prochází závitová tyč taky s plochou a tam do toho se utahujou předměty....chápeš?
Jinak takovej tlak je krutej, to mě to teď po výměně leze lehce za 4 a jinak normálně mi to leze tak na 2, když už tam ten olej ňákou dobu je.
A že bych se tě na takový věci furt ptal? No to nevim, to si rozhodně nevybavuju
Jinak takovej tlak je krutej, to mě to teď po výměně leze lehce za 4 a jinak normálně mi to leze tak na 2, když už tam ten olej ňákou dobu je.
A že bych se tě na takový věci furt ptal? No to nevim, to si rozhodně nevybavuju
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
Jasné, už viem o čo ideLaďuša píše:Jak bych to popsal.... představ si jakoby hranatý céčko, kde na jednom konci je plocha a skrz druhej konec prochází závitová tyč taky s plochou a tam do toho se utahujou předměty....chápeš?
Uhm, tu na fóre asi 2 až 3 krátLaďuša píše:A že bych se tě na takový věci furt ptal? No to nevim, to si rozhodně nevybavuju
a k tomu tlaku, stačí vymeniť čidlo tlaku, alebo ehm, ten barometer On časom ukazuje dosť nízko Ak sa niečo neposere, môžem ti predviesť na zraze
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No možný to je noPuhi píše:Uhm, tu na fóre asi 2 až 3 krát
a k tomu tlaku, stačí vymeniť čidlo tlaku, alebo ehm, ten barometer On časom ukazuje dosť nízko Ak sa niečo neposere, môžem ti predviesť na zraze
No, s tim, co jsem z motoru vylil, bych se ani nedivil, kdyby ukazoval vcelku rozumně.... Na volnoběh to byla bída a když to eště bylo zahřátý víc, tak už to i třeba poblikávalo, takže to fakt byla bída
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No není začLaďuša píše: Dík Vašku, že jsi mě donutil překonat lenost i po ránu za deště.
Co se týká tvých světel, koukni do Tůmy, jak se světla seřizujou a udělej to pořádně. Laborování k ničemu pořádnýmu nepovede .... navíc seřízení je naprosto jednoduchá záležitost. V noci někde najeď 5m před vrata, zeď a pod. , přičemž to nastav tak, aby to svítilo 0,5m od země.
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jo a to eště možná ani nevíte, že to je z laminátu, neni tam přepážka na zimní provoz (na ucpání tý roury, víte, co myslim) a žádný těsnění....
Jinak ta zelená neni z mojí hlavy, divnej sice jsem, ale tuto bych těžko obhájil i sám před sebou. Takhle to ke mě doputovalo, to je origo z Maďar. Ta barva se mě taky moc nelíbí, ale ňák nevim, jestli obyčejná barva na laminát jen tak chytne a eště se mě s tim nechtělo nic dělat... A těsní to o vzduchovej filtr, takže sice mě napadlo tam dát ňáký těsnění třeba na dveře nebo okna, takový to samolepící, ale ono to nevadí....snad
Jo a jaktože vy ho (Lenina - pozn. pro Tommela) máte černýho? To by bylo hezčí
Jinak ta zelená neni z mojí hlavy, divnej sice jsem, ale tuto bych těžko obhájil i sám před sebou. Takhle to ke mě doputovalo, to je origo z Maďar. Ta barva se mě taky moc nelíbí, ale ňák nevim, jestli obyčejná barva na laminát jen tak chytne a eště se mě s tim nechtělo nic dělat... A těsní to o vzduchovej filtr, takže sice mě napadlo tam dát ňáký těsnění třeba na dveře nebo okna, takový to samolepící, ale ono to nevadí....snad
Jo a jaktože vy ho (Lenina - pozn. pro Tommela) máte černýho? To by bylo hezčí
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hele, to tam nebylo, když jsem to čet poprvý! Si to tady upravuješ a pak se tu povyšuješ, co?
No jo, taky jsem tim byl tak trochu zklamán, podle obrázku jsem čekal prostě takovej plech. A nebo v oranžovej jsem to na stránkach jejich dřív taky viděl, ale že by to nebyl plech mě nenapadlo. No jo, co už. A jak je to s tou barvou na laminát, chytí a vydrží? Až bude čas nazbyt, tak to ňák přefarbim.... A že by to bylo jako pěst na oko, to mě nevadí, klidně, ale ať se mě to líbí. Tuta zelená se mě právě zrovna nelíbí. Ale třeba oranžová by sedla k barvě bloku. Hlavně teda po zašpinění.
No jo, taky jsem tim byl tak trochu zklamán, podle obrázku jsem čekal prostě takovej plech. A nebo v oranžovej jsem to na stránkach jejich dřív taky viděl, ale že by to nebyl plech mě nenapadlo. No jo, co už. A jak je to s tou barvou na laminát, chytí a vydrží? Až bude čas nazbyt, tak to ňák přefarbim.... A že by to bylo jako pěst na oko, to mě nevadí, klidně, ale ať se mě to líbí. Tuta zelená se mě právě zrovna nelíbí. Ale třeba oranžová by sedla k barvě bloku. Hlavně teda po zašpinění.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No abych nakonec místo Lenina neměl obraz Cimrmanovy busty, která má ale úplně strhaný rysy
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás