Vyhřívání zadního skla

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Miči

Vyhřívání zadního skla

Příspěvek od Miči »

Upadl mi kontakt z vyhřívání zadního okna, netušíte čím se to dá přílepit? Prý to jde...

Našel jsem jen toto:

http://www.netpraha.cz/sovzs.html

někdo nějaké zkušenosti?
rosta

Příspěvek od rosta »

zkus to přiletovat pájkou ale teď bacha aby ti neprasklo sklo-je mráz a změna teploty by mohla způsobit rozstříštění skla-až bude teplo půjde to bez problému
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

S tou sadou zkušenost nemám, ale vypadá to schopně. ... Já to zkoušel trafačkou a nechytalo se, ovšem třeba by byla lepší mikropájka a použití nějaké "pájecí" chemie. Nebo olepit izolačkou a napatlat několik vrstev elektrovodivého laku jak tu kdysi doporučoval Luděk.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Mirek999
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

U favorita jsem to resil tak,ze jsem ten kontakt vzal a prilepil vterinovym lepidlem na puvodni misto.Predtim dobre odmastit.A lehce jemnym smirglem ocistit stykaci plochy mezi kontaktem a mezi vyhrivanim.Potom jsem v Praze v GME koupil nejakou medenou vodicku,tim to opatlal,aby to zase dobre vodilo a ejhle.Okno vyhrivalo zase jako nove a nebyl zadny problem.Musis to ocistit,normal vterinakem prilepit a nejakou tou vodickou to natrit,aby to zase bylo vodive. :wink:
TomasK10

Příspěvek od TomasK10 »

Jde to připájet normální trafopájkou,ale nesmí to být ta za 400Kč.Hrot si udělej z měděného drátu síly 1.5 nejlépe 1 sice moc nevydrží ale hřeje!!!A hodně kalafůny a kvalitní cín, né ten hrubý dvacet let starý.Dělal jsem to strýcovy na favoritu a šlo to pěkně, a ještě na peugeotovy ale tam to nešlo protože jsem měl blbou pájku a blbý cín (není nad svůj vercajk !!!!)
Odpovědět

Zpět na „Elektrická soustava“