Majova 2172 - 1.8 6q
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Mužeme klidně vyzkoušet
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
mozme to brzdenie skusit nejak zorganizovat, nakreslime ciaru, spolujazdec bude kontrolovat gpskom rychlost a na ciare plne brzdy. Nasledne zmeriame vzdialenost, ktoru auto preslo od ciary.... Po par pokusoch by z toho snad vysiel nejaky seriozny priemer...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
brzdy priora vs 111
No to bych se taky mrknul. Myslím si, ale že 111ka bude brzdit o něco hůř.Ale je to jen můj tip.zelvotron píše:
Tak na to se rád podívám, docela rád bych to porovnal i s 111, která má vlastně stejný brzdy (kromě hl. válce a posilovače - v Prioře je Kaliňáckej) a cca i stejnou hmotnost. Vlastně pokud vím tak někdo chtěl zkoušet i stará řada vs. desítka, myslím že Hurikán se k tomu nabízel...
Noo, že bych si vzal ještě tu jednu sadu kol na tyhle čuňárny? Už takle potáhnu veteše plnej kufr.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
ok, to by šlo, bohužel na to bude mít asi velkej vliv reakce řidiče, ještě by to šlo udělat jako sprinty, tj dvě auta vedle sebe, kdyby k tomu byl prostor, no nejlepší by bylo dvě auta za sebou ale to si nelajsnu i když kdyby se jelo přesazeně, tj. každý auto v jiným "pruhu", první by to při nějaký rychlosti zašláp a druhej podle jeho brzdovek, za předpokladu, že to nebude ani jednomu výrazně táhnout do strany nemělo by se nic stát
Plavec: vzhledem k opotřebovanosti našich povozů to asi tak dopadne, no kdyby proti sobě nastoupila desítka s novýma brzdama a priora a obě se stejnými pneu, tak bych si asi výsledek neodvážil předjímat
Plavec: vzhledem k opotřebovanosti našich povozů to asi tak dopadne, no kdyby proti sobě nastoupila desítka s novýma brzdama a priora a obě se stejnými pneu, tak bych si asi výsledek neodvážil předjímat
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
to už mám za sebou.Maysner píše:abych vymenil to jedno zadni tekouci prase
Snad nebude nikdo podvádět tak, že vyhodí omezovač aby to brzdilo naplno
No já ty kola ještě nemám zkompletovaný.Ty 14ky z lancie tam zatím nechám.
Myslím že u maja se budou tvořit největší fronty nedočkavců, co se budou chtít povozit.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ano budu, takže u mně se na to podivaji a Ty je svezešMajo píše:Proc u mne? Tommel tam bude taky
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
To spíš naopak.u Maja koukne každej na ten tuning a Ty budeš vozit.Tommel píše:Ano budu, takže u mně se na to podivaji a Ty je svezešMajo píše:Proc u mne? Tommel tam bude taky
Asi tím Laďuša myslel video jak se priora ladně projíždí po letišti.A co, ňáký video nebude?
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv, myslel jsem video ve stylu Jedovnice 2007...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás