Zdravím a děkuji za pozvání.
Rád bych jel,ale stala se mi nemilá věc. Začátkem května jsem jel na soutěž do Ústí. Už ráno jsem měl problémy se startováním, ale protože se mi to nestalo poprvé, nepřikládal jsem tomu větší váhu. Auto je totiž dost svéhlavé a občas má nějaké roupy. Pak to chytlo a jelo se. V Ústí jsem ovšem na křižovatce chcípl podruhé a už to nenatočil. Marné bylo veškeré konání, musel jsem být potupně odtažen na laně domů. Tady jsem rozebral, co jsem jen mohl, ale závadu nenašel. Auto nestartuje a nestartuje. Všechno podle mě funguje, jak má, i to co považuji za dobré, jsem pro jistotu vyměnil, nebo dal z jiného, provozního žigula. Přesto jsem výsledku nedosáhl. Tedy vlastně ano. Horko těžko jsem motor natočil, ale ten má strašně trhavé otáčky, kouří a nereaguje na plyn. Když pak vyndám svíčky, jsou totálně černé a mastné a strašně smrdí. Mám podezření na nějakou vnitřní závadu, možná prasklé těsnění pod hlavou, ale voda neubývá a v oleji se netvoří emulze. Zkusím ještě vyměnit benzín, ale na ten jezdí celá moje flotila včetně matčiny Oktávky a není problém. Nikdo neví, co s tím. Kdo mi vyléčí moje autíčko, dostane království a půl princezny.
Poraďte co by to mohlo být a třeba bude na srazu doprovod příslušníků VB