Celkem by to tedy mělo dělat 1034 kusů.
Moderátor: Moderátoři
Já jo. Vzhledem k velkému množsví lidí, kteří jsou proti všemu z Ruska. Po revoluci vznikla velká averze a každý si radši koupil vyráglovanýho Golfa než novou Ladu. Poznal jsem to na vlastí kůži. Každej mně pořád vnucoval o 10 let starší auto. Vždyť přece vše co je ze západu je lepší a krásnější. A u spousty lidí je to pořád. Kolega s práce který si chce koupit nový auto, konkrétně Tálii, se když jsem mu ukazoval Kalinu jen usmál, že Ruský auto si nikdy nekoupí. Na dotaz proč, řekl, že jen proto, protože je z Ruska. Na to jsem mu řek, že já bych si zase nikdy nekoupil auto s pi... na čumáku.Laďuša píše:Zajímavé, já bych zase nevěřil, že tak málo....
Ano ty historky a dohady jsou někdy zajímavé.FOMA píše:no a u mě v garáži mám dva sousedy kteří mají Felicie ,jeden r.v 96 1.3(naj.120tis.km) krátká a druhý 1.6combi rv.1999(200tis km) a oba se nemohou na Laděnku vinadívat a prý jestli ji nevyměním..tudle se hádali prý esi je to Lada nebo new Moskwisch
![]()
To je fakt.Tato souvislost mi jaksi nedošla.Vzhledem k velkému množsví lidí, kteří jsou proti všemu z Ruska.
To jo,limited edition.Ale nebyl by špatnej nápad,kdyby někdo vyrobil takovou samolepku "limited edition".Dobrá recesezelvotron píše:Mimochodem tak mě napadá, že to mohli udělat jako omezenou edici a do každýho auta dávat štítek s číslem
Limitovanou edici v počtu jednoho kusu mám už já. Jmenuje se: Nevídaný exemplář.FOMA píše:..a já si říkal ,že by to chtělo nějaký nápis na zadní blatník...to bude ono,jen zvolit velikost vzor písma a styl