Hovadiny VI
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
kamarad co ted brigadi za volantem mi vykladal peknou storku... už mu končila šichta tak spechal s balikama co neudal do skladu (má nějakej menší nakladak, prostě na Cko) jel asi nějakejch 140 (to už si přesně nepamatuju) v levím pruhu, zezadu se přiřitil pasat, takmu uhl a už ho brali, řika si kua student penize namá, jediny co vydělá tak da do pokuty.. sakra že.. no tak už skoro zastavují a najednou kolem proletí 200 nějakej poršák či co, rychlé švestky jak to zmerčí tak to pustej za nim, kamarad si štěstím oddechl.. za chvili projižděl jen kolem zastaveneho poršaku a borec už ćaloval..
...tieto rychle passaty (u nas audiny = rovnako nenapadne) ja neriesim. je to vec dialnice a tam aj ked idem tych 150, tak som "len jeden" z mnoha dalsich. po okreskach u nas jazdia fabie, ktore su nenapadne jak trojmetrove hovno v trave.
Bacha u nas ale na stacionarne, aspon u nas maju nejaku novu fotopusku, s ktorou nemaju problem zamerat ta na dohlad. a vacsinou ten pako ma auto za rohom alebo inak schovane. aspon u nas v meste (skor pri vjazde do mesta od Uhrovca je taka rovinka asi 1,5 km.) je to uz v obci, no malokto tam spomali. cely usek je neobyvany, na jednej strane rola, na druhej strane ohradena fabrika Tatrovka. Kludne tam mohla byt 80 tka. Kedze u nas su tam skoro denne, nikto ma nepresvedci ze to nerobia aj v inych mestach.
Zeby stal na hlavnej pri skole kde je 40tka a stvrtina vodicov to drbe 80, tak to nie. to by zas zrejme nestihali vybavovat na mieste a ani posielat fotografie.....hold aj my sme sa mohli lepsie ucit
Bacha u nas ale na stacionarne, aspon u nas maju nejaku novu fotopusku, s ktorou nemaju problem zamerat ta na dohlad. a vacsinou ten pako ma auto za rohom alebo inak schovane. aspon u nas v meste (skor pri vjazde do mesta od Uhrovca je taka rovinka asi 1,5 km.) je to uz v obci, no malokto tam spomali. cely usek je neobyvany, na jednej strane rola, na druhej strane ohradena fabrika Tatrovka. Kludne tam mohla byt 80 tka. Kedze u nas su tam skoro denne, nikto ma nepresvedci ze to nerobia aj v inych mestach.
Zeby stal na hlavnej pri skole kde je 40tka a stvrtina vodicov to drbe 80, tak to nie. to by zas zrejme nestihali vybavovat na mieste a ani posielat fotografie.....hold aj my sme sa mohli lepsie ucit
21061 *1986
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
21043 *1994 LPG
2107 *1989 LPG
...... potom nejake sracicky...
od 2020 VESTA CROSS LPG
- Michal Pokorný
Tak dnes v práci proběhl cvičný požární poplach. Zjistil jsem nemilou skutečnost, že v případě skutečného požárního poplachu jsem odsouzen k uhoření
Všude dole ve výrobní hale je závodní rozhlas řešen tlakovými reproduktory (používané např. v městských rozhlasech) a tudíž je vše krásně slyšet, jen u nás v rozvažovně surovin je klasický vnitřní reproduktor, který patrně na rozdíl od nás dělníků neunesl masivní útok prachu.
Místo toho aby "hrál" jen tak potichu chrčí. Tak že zvuk sirény je v jeho podání prakticky neslyšitelný, až když to začalo cosi mluvit jsem zaznamenal nějaké chraplání
Přišel jsem tedy až k němu , v tom ovšem byl opět půl minutky zvuk sirény a potom opět hlášení. Až v tuto dobu jsme zjistil, že hlášení se střídá a je v češtině a potom v angličtině ( to tedy nevím proč - inu, ať uhoříme, jen když jdeme s dobou ) Já jsem měl tedy tu smůlu , že jsem zachytil to v angličtině, tudíž při svém vzdělání, jsem věděl opět prd
To že mám urychleně opustit budovu a nepoužívat při tom výtahy, jsem zaslech až z rozhlasu venku na dvoře, když jsem se před tím bezmyšlenkovitě přidal k prchajícímu davu
Všude dole ve výrobní hale je závodní rozhlas řešen tlakovými reproduktory (používané např. v městských rozhlasech) a tudíž je vše krásně slyšet, jen u nás v rozvažovně surovin je klasický vnitřní reproduktor, který patrně na rozdíl od nás dělníků neunesl masivní útok prachu.
Místo toho aby "hrál" jen tak potichu chrčí. Tak že zvuk sirény je v jeho podání prakticky neslyšitelný, až když to začalo cosi mluvit jsem zaznamenal nějaké chraplání
Přišel jsem tedy až k němu , v tom ovšem byl opět půl minutky zvuk sirény a potom opět hlášení. Až v tuto dobu jsme zjistil, že hlášení se střídá a je v češtině a potom v angličtině ( to tedy nevím proč - inu, ať uhoříme, jen když jdeme s dobou ) Já jsem měl tedy tu smůlu , že jsem zachytil to v angličtině, tudíž při svém vzdělání, jsem věděl opět prd
To že mám urychleně opustit budovu a nepoužívat při tom výtahy, jsem zaslech až z rozhlasu venku na dvoře, když jsem se před tím bezmyšlenkovitě přidal k prchajícímu davu
- Lada Rider
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem se vrhnul na drobnou údržbu motocyklu. Natáhnout a promazat řetěz a banální záležitost, výměnu žárovky v zadním světle. Všechno potřebné nářadí bylo ve sklepě, a tak jsem běhal tam a zpět, jako motorová myš, pro klíče, pro správnej šroubovák, vazelínu, sprej. Ke konci práce jsem už měl cestu tam a zpět celkem v nohách, a tak jsem bral schody pěkně po dvou, ovšem na předposledním z nich zadrhávám špičkou boty ve slušné rychlosti vbíhám na chodbu a zrácím balanc. Vše se odehrálo v takové rychlosti, že jsem nestačil ani zahodit věci z plných rukou a narážím hlavou přímo proti zdi. mám sice na hlavě slušnou bouli, ale zas nic tak vážnýho to neni, jsem zde
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
- Michal Pokorný
- Michal Pokorný
A ještě jednou Liberec : http://aktualne.centrum.cz/domaci/spole ... ?id=636751