Pražská setkání
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Klinická smrt Pražské sekce
Po poradě se svým "zástupcem" dávám na vědomí celému klubu, že dnešním dnem je vyhlášena KLINICKÁ SMRT PRAŽSKÉ SEKCE!
Pravidelné schůze, pevný termín (sirény-večer do klubu), se RUŠÍ a do budoucna se budou provádět formou nahodilých setkání. Tj. je třeba, aby se vždy domluvilo pár lidí a schůze se udělá tak, aby to vyhovovalo všem. Je nás málo, zlatý věk klubu a hlavně pražské sekce je pryč a ty 2-3 osoby z tehdejších 20. členných zástupů, by se občas vidět mohly... Třeba neřešit tisíckrát dokola probrané Žiguly, ale prostě si jen udělat schůzi.
Takže kdo a jak budete mít zájem, navrhujte a potom si to nějak srovnáme.
Pravidelné schůze, pevný termín (sirény-večer do klubu), se RUŠÍ a do budoucna se budou provádět formou nahodilých setkání. Tj. je třeba, aby se vždy domluvilo pár lidí a schůze se udělá tak, aby to vyhovovalo všem. Je nás málo, zlatý věk klubu a hlavně pražské sekce je pryč a ty 2-3 osoby z tehdejších 20. členných zástupů, by se občas vidět mohly... Třeba neřešit tisíckrát dokola probrané Žiguly, ale prostě si jen udělat schůzi.
Takže kdo a jak budete mít zájem, navrhujte a potom si to nějak srovnáme.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- červ
- Kontaktovat uživatele:
uvažuju že přestanu chodit uplně ve 2 lidech nebo 3 lidech to nemá cenu tam chodit to radši budu hodit do hospody tady na Barrandově mam to blížPEET píše:dobře beru na vědomí, hlavně ať se to nekoná v pátek jinak je mi to jedno
co říkate ostatní??
Volkswagen Golf R.v.2002 Od května 2009 - a déle moje auto
Daewoo Tico R.v. 1996 Od června 2004 - a déle moje auto
Ford Tranzit R.v 2002 Od února2008 - a déle Rodiné auto
Daewoo Tico R.v. 1996 Od června 2004 - a déle moje auto
Ford Tranzit R.v 2002 Od února2008 - a déle Rodiné auto
Tak to je výstižné i pro mě Radku.radek mb píše:těžko....
Mno vzhledem k tomu že jsem finančně K.O. tak jsem v Praze už jen v případě, že mě tam někdo doveze a zaplatí outratu.Což po nikom chtít nemohu a nebudu. Tudíž moje účast na různých Akcích je pozastavena.Doufám, že se mi povede přijet na Jedovnici 09.
Srazy a pokec mi chybí, to se přiznám
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch