Moja funglovka (a dotazy)...
Moderátor: Moderátoři
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
no veď na ryby, len kade vedie tá cesta na tie ryby....a či na ryby ide kôli rybám, alebo kôli tej ceste tam
ale vážne, raz, (keď zarobím balík, že nebudem vedieť čo s prachami ,) z toho možno postavím off-road, ale teraz a ani najbližších pár rokov nič také nehrozí....i keď nikdy nevravím nikdy....
p.s.: Ja na ryby už nechodím...
ale vážne, raz, (keď zarobím balík, že nebudem vedieť čo s prachami ,) z toho možno postavím off-road, ale teraz a ani najbližších pár rokov nič také nehrozí....i keď nikdy nevravím nikdy....
p.s.: Ja na ryby už nechodím...
To je dobré, aj tak sú všetky nakazené niečimMichael 4x4 píše:p.s.: Ja na ryby už nechodím...
Niva vyzerá na živo rovnako dobre ako na fotkách Exkurzia prebehla v poriadku Ešte aby nahodil na ten rám nejaké prídavné svetielka a bude bomba Po teréne zatiaľ veľmi nechodila, to bolo vidieť, takže by som tu neriešil nájazdové uhly keď majiteľ na nich nemyslí
....takže som zvedavý na fotky z minizraziku (a som tiež zvedavý ako bude vidieť ten prach na Nataši )
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
takže fotky z minizrazíku už máš, ešte aj sem....
si môžete pozrieť tu http://picasaweb.google.com/SirCayman/LenTak#
sú upravené v PC
nechcelo mi ich sem pridať
si môžete pozrieť tu http://picasaweb.google.com/SirCayman/LenTak#
sú upravené v PC
nechcelo mi ich sem pridať
Naposledy upravil(a) Michael 4x4 dne čtv dub 30, 2009 14:18, celkem upraveno 3 x.
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Takže všimol som si jednu zaujímavú vec, teda 2 veci.
Pri rýchlosti 100-115 km/h a zhruba 3200ot. mi ako keby začínal trhať motor. Ako keby nedostával palivo alebo čo. Stretli ste sa s tým?
Začína mi slziť olej na motore, je to viditelné na prednej strane motora, (ten bok pri chladiči), a tiež mastnejšie vyzerajú aj prevodovka a zadný dif. Ale zas žiadne mastné škvrny pod autom nie sú. Auto je v záruke takže samozrejme s tým pôjdem do servisu predajne, ale zaujímalo by ma na čo sa mám pripraviť. Či len tesnenie alebo ???
Existujú nejaké aditíva do oleja, ktoré by takéto mini netesnosti utesnili? Do budúcna...
Pri rýchlosti 100-115 km/h a zhruba 3200ot. mi ako keby začínal trhať motor. Ako keby nedostával palivo alebo čo. Stretli ste sa s tým?
Začína mi slziť olej na motore, je to viditelné na prednej strane motora, (ten bok pri chladiči), a tiež mastnejšie vyzerajú aj prevodovka a zadný dif. Ale zas žiadne mastné škvrny pod autom nie sú. Auto je v záruke takže samozrejme s tým pôjdem do servisu predajne, ale zaujímalo by ma na čo sa mám pripraviť. Či len tesnenie alebo ???
Existujú nejaké aditíva do oleja, ktoré by takéto mini netesnosti utesnili? Do budúcna...
ja bych to resil doma pretesnenim motoru a prevodovek, i diferaku, pomoci cervenyho silikonu na motory. origo tesneni jsou na kratko, za chvili zacnou propoustet
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
táák Nivka dostala do zadu podložky nad pružiny, do predu po Majovom neodporúčaní sme ich nedali.
Foto bude, aj ked to moc nevidno.
Zatiaľ 2 dokumentačné z montáže:
"Kvalitné" origo ruské náradie (nové)
Bezpečnosť práce na 1. mieste :
autor foto Puhi, ktorému samozrejme patrí aj BIG DIK za montáž a veci s tým spojené
Komunar: Mam. Teda môžem ti ho zabezpečiť. SS
Foto bude, aj ked to moc nevidno.
Zatiaľ 2 dokumentačné z montáže:
"Kvalitné" origo ruské náradie (nové)
Bezpečnosť práce na 1. mieste :
autor foto Puhi, ktorému samozrejme patrí aj BIG DIK za montáž a veci s tým spojené
Komunar: Mam. Teda môžem ti ho zabezpečiť. SS
Naposledy upravil(a) Michael 4x4 dne ned čer 21, 2009 10:44, celkem upraveno 2 x.