Tak povězte, co vy na to?
Jo a taky kdyžtak můžete dát pár tipů, kam se ve Štatlu mrknout, ňáký pěkný místa

Moderátor: Moderátoři
to mě mrzí jsem s rodinkou na dovolený...mohl jsem tě pozvat na železniciLaďuša píše:Hm, Vašek to má jasný, taky bych se šel zdunit na kulatiny, ale takovej Pípák bude muset hodit argument, protože opravdu neplánuju nic monstrózního ani extra dlouhýho
Zdržet se nezdržim moc, jsem tu na výletě s rodinou od pátku a v neděli už zase valíme domů, takže se utrhnu jenom ten páteční večer. Jinak ty místa vidim standardně, Špilas, Zelňák, čára a tak to centrum, času moc nebude no.... Přehradu asi nezvládáme... Nu doufam, že se někdo eště chytí
na prehradu rodinu vytahnout musis, budou ji cistit, takze upusti docela dost vody a budou videt vesnicky, ktery sou na dne prehrady, prej je to zajimavy, ja to jeste nevidel, ale mam v planu se jit nekdy podivatLaďuša píše:.... Přehradu asi nezvládáme... Nu doufam, že se někdo eště chytí
Pípák je línej jak vešLaďuša píše: ... ale takovej Pípák bude muset hodit argument ...
kdy??Saynerm píše:na prehradu rodinu vytahnout musis, budou ji cistit, takze upusti docela dost vody a budou videt vesnicky, ktery sou na dne prehrady, prej je to zajimavy, ja to jeste nevidel, ale mam v planu se jit nekdy podivatLaďuša píše:.... Přehradu asi nezvládáme... Nu doufam, že se někdo eště chytí
nevim presne, ted nekdy by to melo probihat, posledni roky byla prehrada zasrana sinicema (nebo jak se to pise), tak se nastvali a chystaji se ji cistit, doufam jen ze to uz nemaji, rad bych se podival na strechy vesnicek co sou na dneLittle Red Riding Hood píše:kdy??Saynerm píše:na prehradu rodinu vytahnout musis, budou ji cistit, takze upusti docela dost vody a budou videt vesnicky, ktery sou na dne prehrady, prej je to zajimavy, ja to jeste nevidel, ale mam v planu se jit nekdy podivatLaďuša píše:.... Přehradu asi nezvládáme... Nu doufam, že se někdo eště chytí