jeremimo 2106
Moderátor: Moderátoři
no normalne, mne na 1,3 aj na 1,7 isiel stale lepsie prerobeny Ozon ako weber a hlavne za lacnejsie...Myslim, ze ak by vam tu ani sčasti neslo o spotrebu, tak by ste tu neriesili nejakeho klasickeho webra ale dvojiteho.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
[quote="Cory"]no normalne, mne na 1,3 aj na 1,7 isiel stale lepsie prerobeny Ozon ako weber a hlavne za lacnejsie...Myslim, ze ak by vam tu ani sčasti neslo o spotrebu, tak by ste tu neriesili nejakeho klasickeho webra ale dvojiteho.[/quote
mam dva solexi no neni to ziadny uzas,su z alfi a nemam sanie
mam dva solexi no neni to ziadny uzas,su z alfi a nemam sanie
mam v plane zhodit narazniky a vyhladit kasnu z dovodu ,ze su dost tazke a paci sa mo to viac beznich,tak ma mata otazka co nato ty teploskovia zelenych uniformickach???
[ Komentář přidal: Laďuša: so duben 25, 2009 00:47 ]
Bludišťák. Chlape, dávej si pozor, v 18 letech už to snad můžeš pochopit, ne?
[ Komentář přidal: Laďuša: so duben 25, 2009 00:47 ]
Bludišťák. Chlape, dávej si pozor, v 18 letech už to snad můžeš pochopit, ne?
- Lada Rider
jistě že ne, a ještě může sundat brzdy, výfuk a vyřezat podlahu to je taky zbytečná váha navícPuhi píše:jeremimo, jasné že za nárazníky, myslel si, že vyberieš okná, dáš dole dvere, nárazníky, svetlá a kapoty a fízli ti nič nepovedia?
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
paradne vtipiky ide ti to,len ma to zaujemalo lebo atex to tak ma jazdi z ciech,tak ma to zaujimalopeet2101 píše:jistě že ne, a ještě může sundat brzdy, výfuk a vyřezat podlahu to je taky zbytečná váha navícPuhi píše:jeremimo, jasné že za nárazníky, myslel si, že vyberieš okná, dáš dole dvere, nárazníky, svetlá a kapoty a fízli ti nič nepovedia?
to si viem predstavit. jak si ich potom ukecal?Lada Rider píše:keby len pokuta, mne chceli za moj dragster brat vodicsky papiere a 2000 pokutamayo456 píše:ked mas na pokuty alebo znamych na DI tak kludne inak co zastavenie to pokuta
To kamos ked daval dokopy svoju 01 jeden cas jazdil bez palubky, kobercov, sedaciek s dierami v podlahe. zastavila ho raz hliadka a policajt pozeral to co mate s tym autom?
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.