Au, au, au. To je ne-pří-jem-né. Takováto věc opravdu zabolí. Hlavně u srdce. Snad to není nic vážného a všechny jizvy půjdou při plastické operaci odstranit.Pavel V. píše:spadl mi Žíža z heveru a škrábly se dveře....
Pavel V. a ..... no jméno už má. Žíža.
Moderátor: Moderátoři
- Pavel V.
- Kontaktovat uživatele:
Naper mi to do SZ.... potřebuju Žížu domazlit! No a eště Lááák dajaký světle šedivý a bude Miláááčeeek CHOROŠO!Štěpán Getsko píše:O jednom pískovišti, kde dělají disky vím, ale je to asi 5km od Mladé Boleslavi a před 3-mi lety chtěli za jeden disk cca 50,-Kč. Když toho člověk měl málo, tak se klidně vyplatilo těch pár minut počkat. Jeden disk trval tak 10 min. Mají tam otevřeno v pracovních dnech od 7 do 15hod
VAZ 2102 zvaný Žíža
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš na to dát šedej lak, že ne? ...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
jeeej pavle to mame rovnake rocniky dvojek a kola su fesneee biele
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jo ty jsi myslel šedý kola? Ufff, to mě spad kámen ze srdce To jo, to tě schvaluju Bylo mi to teda ale takový, no....no podezřelý
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
pokud chceš barvu velice podobnou originální, tak tady je muj recept: odstín "šedá střední" + "modrá návěstní" v poměru 2 díly šedý na díl modrý zajdi do drogerky a kup tydle dvě pixly a máš vystaráno .... samosebou fantazii se meze nekladou
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
...
bohužel mam fotku jen verze číslo jedna, ta vypadá takto (to je "pouze" šedá, pak jsem to dohnal tou modrou).
EDIT: beru zpět, ta šedá neni šedá střední ale šedá pastelová (poplet jsem si to se zimákama, kde mam ten odstín střední (samotnej), ale to je moc tmavý )
EDIT: beru zpět, ta šedá neni šedá střední ale šedá pastelová (poplet jsem si to se zimákama, kde mam ten odstín střední (samotnej), ale to je moc tmavý )
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
To Ti přišlo správně. Originální světle šedé barvě je nejblíž odstín RAL 7035, který je opravdu téměř identický. Potvrzeno i několika jinými páry očí.Jelen píše: Vypadá to docela podobně, jako originál. i když ty mi přijdou trochu do žlutýho nádechu, tohle na mě působí modrozelenym nádechem.
Dělaly se ale i série disků laděné oproti RAL 7035 trošku více do modra, takže by to chtělo do 7035ky cmrndnout trochu modré a bylo by to echt gold.
-
Když už jsme u toho, na 05 jsem chtěl stříbrnou, tak jsem ji koupil, ale byla divná, tmavá, nevýrazná. Pak jsem měl ještě bílej Hammerit, ale čistá bílá se mi taky nelíbila. Nu což, natvrdo jsme nalil půlku tý stříbrný do toho Hammeritu (nejdřív ty barvy dělaly, že jsou snad nemísitelný ) no a vzniklo toto. Sice je to dost světlý, ale velmi se to blíží barvě vyleštěných hliníkových nárazníků, takže celistvý dojem z auta a spokojenost.