Voltmetr

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Croft

Voltmetr

Příspěvek od Croft »

Nevite nekdo jestli pujdou vymenit hodiny z 21061 za voltmetr z 2104\5? Pokud ano tak jak se ty hodiny nejsnaze vymeni - doufam ze se nemusi sundat cela palubka. dik
EMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EMI »

hodiny jsou v palubce pouze nasunutý zvenku. opatrně šroubovákem je dostaneš ven. voltmetr tam připojíš, ale první nevýhoda je mechanická-má menší průměr a druhá elektrická-hodiny maj stálej přívod + tj. voltmetr by ukazoval pořád, takže si tam vyveď plus z klíčku, když jsi zvládl zástavbu bezkontaktu, tak todle pro tebe snad nebude problem :wink:
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG :finga:

BLIZZARD = iron fist in a velvet glove

osa Klatovy - Plzeň - ....
Croft

Příspěvek od Croft »

Diky, ale kdyz ma mensi prumer tak se do toho asi poustet nebudu. Ja to chtel vymenit jenom kvuli tomu, ze s hodinama jsou porad problemy. diky
Pája
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pája »

Já sem to udělal tak, že sem vykuchal rámeček hodin a do něj napasoval voltmetr. Má to sice dva chromovaný kroužky, ale nevypadá to nijak zle.
VAZ 1800kk na prvočinitele
EMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EMI »

neni problem taky si nechat vytočit (nebo pokud máš přístup k soustruhu, tak si sám udělat) nějaký mezikruží např. ze silonu a cáknout na černo

já jsem si dával nový hodiny a ty byly čtvercový a koukal z nich jen kulatej ciferník, tudíž zástavba do palubky 03/06 problem... tak jsem je pustil o 3 cm níž dovnitř a jako držák použil tubus z původních hodin. ale jelikož jde o v-metr, tak jsme OT, ale dávam to jen jako příklad řešení :wink: (navíc teď mam nový hodiny od tajfuna, takže jsme tuplem OT :mrgreen: )
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG :finga:

BLIZZARD = iron fist in a velvet glove

osa Klatovy - Plzeň - ....
Jimmi

Příspěvek od Jimmi »

Croft píše: ...ze s hodinama jsou porad problemy....
A neprodáš mi je....? Můžou být i nefunkční.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Croft

Příspěvek od Croft »

Neprodam, jedou ale nepresne.
Jimmi

Příspěvek od Jimmi »

Ale ty hodiny tam přeci nejsou od toho, aby šly přesně....! Ty jsou jenom aby se ukázalo, že na to máme :D
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Odpovědět

Zpět na „Elektrická soustava“