...kto chce prist na kajaku ....ze Gidra, to ocujem prvy krat, ale dalo to dost prace napisat to.ger007 píše:toz honzo pekne si to napisal toto by uz pochopil aj ... kazdy
TRNAVA LETNY ZRAZ 2009 1.8.2009 VSTUPNE 3€
Moderátor: Moderátoři
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
- XavierX
- Kontaktovat uživatele:
tak a do Trnavy môžem dojsť potom aj ja?
Nováčik na fore, s mojou momentálne hlučnou 2101-kou
Pre tých čo nevedia kde je Trnava: klikni a dozvieš sa
Nováčik na fore, s mojou momentálne hlučnou 2101-kou
Pre tých čo nevedia kde je Trnava: klikni a dozvieš sa
Naposledy upravil(a) XavierX dne čtv dub 09, 2009 22:27, celkem upraveno 1 x.
LADA 2101 r.v.1975, 5q, biely hrabač
LADA 2101 r.v. 1974
FORD Sierra 2,0 EFI DOHC r.v. 1993
IBA Zadohraby
LADA 2101 r.v. 1974
FORD Sierra 2,0 EFI DOHC r.v. 1993
IBA Zadohraby
som si ce dojs najebane ale tt bdude a aklasika ako to vxuda bolo no sprinty a potom sa pjdem najebat a opekat ak uapet na bukove nebojte nic tt a cmelo a kupani su tu pre vas KAMOSI
(som síce dosť najebaný, ale TT bude a klasika ako to vždy bolo - šprinty a potom sa pôjdeme najebať a opekať a kúpať na Bukovú, nebojte nič. TT, Čmelo a kumpáni sú tu pre Vás, KAMOŠI)
preklad by Majo
(som síce dosť najebaný, ale TT bude a klasika ako to vždy bolo - šprinty a potom sa pôjdeme najebať a opekať a kúpať na Bukovú, nebojte nič. TT, Čmelo a kumpáni sú tu pre Vás, KAMOŠI)
preklad by Majo
Naposledy upravil(a) čmelák dne čtv dub 09, 2009 21:24, celkem upraveno 1 x.
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
hele mě napadlo, když ste tací lada fandové že byste mohly mít takové jednoduchoučké papírové modýlky v měřítku cca 1:32....na netu jsou různě poházené k free stažení, mě napadlo že bych vám je moh vytisknout na tvrdší papír a za nějakou symbolickou cenu (papír+inkoust) byste to na srazu mohly odebrat......můžu vám sem dát náhledy těch pár co už chvilku mám....
co vy nato??? když tak se můžeme předem domluvit kdo by chtěl co za typ auta a kolik kousků....
jo a ještě tam je plno vystřihovaček dalších rusáků (lenin chybí :() například gaz, uaz,derways,izh, laz, luaz,maz, raf,zaz,vaz,ziu...
PS: rozhodně nechci na tom vydělávat a nesuďte mě že chci prodávat cizí věci apod, ne jen to vytisknu, vystřihovánka je opravdu free
co vy nato??? když tak se můžeme předem domluvit kdo by chtěl co za typ auta a kolik kousků....
jo a ještě tam je plno vystřihovaček dalších rusáků (lenin chybí :() například gaz, uaz,derways,izh, laz, luaz,maz, raf,zaz,vaz,ziu...
PS: rozhodně nechci na tom vydělávat a nesuďte mě že chci prodávat cizí věci apod, ne jen to vytisknu, vystřihovánka je opravdu free
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
Nic nového http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
na konci je i vyhlášení
na konci je i vyhlášení
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
- truckercech
- Kontaktovat uživatele:
Marcel píše:Nic nového http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
na konci je i vyhlášení
já taky neříkám soutěžme (ikdyž proč ne) jen že bych vám dotáhl vystřihovánky a vy je odebraly.....
jinak momentálně dělám malinkou sbírku LADA vehicle těch free vystřihovánek, takže pak nafotím ať víte jak vypadaj (rozhodně s mou kvalitou to nebude na Laďušův model ani na jiný )
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele: