Jarní sraz 2009
Moderátor: Moderátoři
Perfektní práce
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Takže přátelé, dnes definitivně vím to, co jsem naznačil nedávno a sice, že letošní jarní sraz vč. kolony, bude bez mojí účasti.
Nejedu na pohřeb tetičce, která tento rok umřela už 10x, pravděpodobně nebudu muset chytat vodu z prasklého potrubí do čepice, ale budu upřímný, datum srazu se kryje s akcí, která mne po 3 letech nepřetržitého ježdění na všechny velké a větší srazy, láká víc.
Samozřejmě jsem ochoten jako obvykle připravit plány na kolony, pokud bude zájem, a předávám žezlo vedoucího nejlépe kapitánu Nemovi a to ostatní si už pořešíte určitě sami. Pokud všechno poběží jako po drátkách, Hradiště je od Prahy kousek, tak za váma zajedu v pátek na otočku do kempu, pozdravím se, popiju nějaké to nealko a v noci zase povalím zpátky.
No a když to bude skutečně všechno výborně vycházet, možná tam přecejenom dotáhnu tu Pražskou kolonu, nebo udělám alespoň čestný doprovod, když Žiguláka už na 99,9% mít nebudu.
Nejedu na pohřeb tetičce, která tento rok umřela už 10x, pravděpodobně nebudu muset chytat vodu z prasklého potrubí do čepice, ale budu upřímný, datum srazu se kryje s akcí, která mne po 3 letech nepřetržitého ježdění na všechny velké a větší srazy, láká víc.
Samozřejmě jsem ochoten jako obvykle připravit plány na kolony, pokud bude zájem, a předávám žezlo vedoucího nejlépe kapitánu Nemovi a to ostatní si už pořešíte určitě sami. Pokud všechno poběží jako po drátkách, Hradiště je od Prahy kousek, tak za váma zajedu v pátek na otočku do kempu, pozdravím se, popiju nějaké to nealko a v noci zase povalím zpátky.
No a když to bude skutečně všechno výborně vycházet, možná tam přecejenom dotáhnu tu Pražskou kolonu, nebo udělám alespoň čestný doprovod, když Žiguláka už na 99,9% mít nebudu.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Tipuju
1.) Sraz Chrysler klubu
2.) Víš, kde bydlí ten, co Ti ukradl ladabrašnu a jdeš mu nařezat.
?
1.) Sraz Chrysler klubu
2.) Víš, kde bydlí ten, co Ti ukradl ladabrašnu a jdeš mu nařezat.
?
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden jsem se zastavil v redakci Jičínského deníku, jestli by neměli zájem udělat a uveřejnit pár fotek z našeho srazu . Nějaká pracovnice (jediná v redakci) mi dost neurčitě přislíbila, že se zeptá vedení, ale bylo na ní vidět, že se asi moc angažovat nebude (bylo už těsně před koncem pracovní doby). Takže jsem o tom sem ani nechtěl psát.
Včera, když jsem si v poledne odskočil od maturit, jsem v Jičíně potkal šéfredaktora JD, předal jsem mu naši pozvánku a byl jsem překvapen jeho vstřícností . Přislíbil, že nám uveřejní cca během dvou týdnů před akcí 2x až 3x upoutávku a že určitě, pokud se nestane něco neočekávaného pošle v sobotu do Hoškovic minimálně fotografku. Takže by bylo dobré, kdyby někdo z klubu připravil kus textu pod fotografie nebo vůbec k událostem klubu, abychom měli novinářům co „předhodit“ .
Včera, když jsem si v poledne odskočil od maturit, jsem v Jičíně potkal šéfredaktora JD, předal jsem mu naši pozvánku a byl jsem překvapen jeho vstřícností . Přislíbil, že nám uveřejní cca během dvou týdnů před akcí 2x až 3x upoutávku a že určitě, pokud se nestane něco neočekávaného pošle v sobotu do Hoškovic minimálně fotografku. Takže by bylo dobré, kdyby někdo z klubu připravil kus textu pod fotografie nebo vůbec k událostem klubu, abychom měli novinářům co „předhodit“ .
Včera jsem po předchozí tlf domluvě navštívil DI Semily .Jednáno bylo s náčelníkem DI npor. Čermákem. Přestože policie ČR už nezajišťuje podobné akce, byla nám přislíbena pomoc jak jsem psal již v jednom z prvních příspěvků na toto téma. Jde hlavně o kolmý přejezd mezinárodního tahu – silnice č. E 442 v obci Radvanovice (starší označení 35). Tady bych chtěl vznést dotaz, zda s námi pojedou nějaké vozy se žlutými majáky, (alespoň jeden) aby jistily protisměr, poněvadž npor. Čermák bude mít k dispozici pouze jeden vůz. Pokud bychom si (v případě pěkného počasí) chtěli prodloužit „spanilku“ o cca 12 km na Kozákov, pak se jedná i o odbočení z 283 na místní komunikaci a zpět, kde je velice špatný výhled do křižovaky při odbočování vlevo (a po silnicích jezdí i blondýny v SUV,blázni v BMW, a kloboučníci). Pro mluví i skutečnost, že jsem zajistil na vedení KČT Semily (klub českých turistů, kterým patří pozemek na vrcholu Kozákova), že pokud si zaparkujeme na jejich louce cca 50 m od rozhledny nebude od nás správce objektu vyžadovat parkovné a obsluha rozhledny nás nahoru pustí za dětské vstupné 10 Kč. Všechny podrobnosti o jednáních jsem předal Luďkovi pro případ, že bych se z nějakého důvodu nemohl srazu zúčastnit.
Prosím o konstruktivní připomínky k tematu.
Petr HC , To je skvělé , na tu rozhlednu bych se určitě rad jel podívat...Petr HC píše:Včera jsem po předchozí tlf domluvě navštívil DI Semily .Jednáno bylo s náčelníkem DI npor. Čermákem. Přestože policie ČR už nezajišťuje podobné akce, byla nám přislíbena pomoc jak jsem psal již v jednom z prvních příspěvků na toto téma. Jde hlavně o kolmý přejezd mezinárodního tahu – silnice č. E 442 v obci Radvanovice (starší označení 35). Tady bych chtěl vznést dotaz, zda s námi pojedou nějaké vozy se žlutými majáky, (alespoň jeden) aby jistily protisměr, poněvadž npor. Čermák bude mít k dispozici pouze jeden vůz. Pokud bychom si (v případě pěkného počasí) chtěli prodloužit „spanilku“ o cca 12 km na Kozákov, pak se jedná i o odbočení z 283 na místní komunikaci a zpět, kde je velice špatný výhled do křižovaky při odbočování vlevo (a po silnicích jezdí i blondýny v SUV,blázni v BMW, a kloboučníci). Pro mluví i skutečnost, že jsem zajistil na vedení KČT Semily (klub českých turistů, kterým patří pozemek na vrcholu Kozákova), že pokud si zaparkujeme na jejich louce cca 50 m od rozhledny nebude od nás správce objektu vyžadovat parkovné a obsluha rozhledny nás nahoru pustí za dětské vstupné 10 Kč. Všechny podrobnosti o jednáních jsem předal Luďkovi pro případ, že bych se z nějakého důvodu nemohl srazu zúčastnit.
Vaz 21061 r.v. 1986 Lada 1500S , Mechanik Lada 1600 MTX , Simson SR70
-
- Kontaktovat uživatele:
takže kromě obligátních cen pro vítěze a prodejního stánku RACE-LAND.cz zase skusím zajistit TV NOVA a Český Rozhlas, taky minibike v barvách racelandu bude. Pokud půjde všechno líp než dobře tak bych rád představil svůj prototyp (s ladou nemá nic společného) se kterým hodlám udělat revoluci v automobilové dopravě
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych několik otázek na organizátory jarního srazu:
1) už se někdo zabýval pamětní samolepkou?
2) jak to vypadá s pozvánkou na sraz?
3) o pohárech jsem již něco zaslechl, ale co diplomy?
4) obsazení a technické zajištění jednotlivých disciplin?
Možná už máte většinu věcí zajištěných, ale nějak se mi nedostává v poslední době času, takže nestíhám sledovat dění ohledně příprav za což se dopředu omlouvám. L.
Edit: tak pozvánku vidím na první stránce. L.
4) obsazení a technické zajištění jednotlivých disciplin?
Možná už máte většinu věcí zajištěných, ale nějak se mi nedostává v poslední době času, takže nestíhám sledovat dění ohledně příprav za což se dopředu omlouvám. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
Luděk Musil píše:Měl bych několik otázek na organizátory jarního srazu:
4)
1) snad zkouší Luděk O
2) hotová, k viděni na první stránce
3) Poháry- mám doma, diplomy- děla Salwador s Petrou, prej už něco mají, zatím jsem neviděl
4) sprinty- Saynerm, ger007
jízda zručnosti- Kopr, Vašátor, Dandy
orientační jizda - Radek MB
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
a pokud dojede BA3, tak bude opet v sestave na sprinty i on, jinak se musi za nej najit nahrada, ktera bude hlidat, aby kdejakej blb nevjel na drahu z druhyho konce a nahodou nezpusobil nehodu, nebo upozornit pripadny kolemjedouci cyklisty a ostatni aby sly po trave, ze tam jezdi autaMarcel píše:4) sprinty- Saynerm, ger007
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
na toto sa zatim hlasi moja mila priatelka posadim ju tam do lulubely a bude strazit
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки