matení nepříteleŠtěpán Getsko píše:Jak tak koukám, tak ta SPZ je trošku divná...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
No jo, je, ale proběhly zde neuvěřitelné diskuze o tom, jak tě můžou přes spz vystopovat a že není dobré jí na netu vystavovat, tak jsem nevěděl, jestli zrovna ty jsi vyznavač mazání spz nebo nikoliv.Štěpán napsal:Jak tak koukám, tak ta SPZ je trošku divná...
Doufám že to nějak ještě pořešíš!!!ladalover píše:XM jezdí, ráno jsem vyzvedl mamku, ale bouchal pedál brzdy, jako by byl zkřivený kotouč. Ještě v noci jsem to projížděl, a jak jsem víc a víc brzdil, tak to ustalo. Nevím, co to mohlo být. Pak už to neudělalo. Jinak vše ok, a opět jsem se zhoupnul.
a co ta převodovka co jsme davaly zpatky v noci při sněžení drží?ladalover píše:XM jezdí, ráno jsem vyzvedl mamku, ale hrozně mi bouchal pedál brzdy, jako by byl zkřivený kotouč. Ale asi 50x víc. Ještě v noci jsem to projížděl, a jak jsem víc a víc brzdil, tak to ustalo. Nevím, co to mohlo být. Pak už to neudělalo. Každopádně ještě nějaké klepání se ozývá když běží motor naprázdno. Jde asi o nějakou vůli někde v otáčivé části motor - poloosa. Jinak vše ok, a opět jsem se zhoupnul.
Po výměně čepu LP kola to malinko táhne doleva, ale to dělalo i předtím.
Uvidíme, snad bude vše ok
Ahoj, já jsem s XM nesmírně spokojen. Jen to ozvučení, komfort, měkkost... to prostě nemá konkurenci v běžných autech. Dvojková oktávka má krásný design, ale tvrdost, drahost, malý prostor. Jakmile se člověk nechá rozmazlit, těžko se vrací zpět.Jelen píše:To jsou ty francouzský auta. nebrat![]()
A co ta tvoje bílá, ruská nádhera? Už to pojede?