BA3 21061 - BlackJack
Moderátor: Moderátoři
-
Chlapi nerozčilujte se. Psal jsem jen názor a zkušenosti.
Bohužel se díky dnešním celkem nekompromisním postihům snažím dodržovat pravidla a sdělit své postřehy a zkušenosti, jezdím hodně a body si radši skovám na nějakou "blbost" a peníze na zkrášlení auta.
Nikde jsem nepsal, že by zde prezentované čelní okno má folii. Psal jsem, že znám borce, kteří si ji tam také nalepili.
Boční řidičovo a spolujezdcovo smí mít zatmavení prakticky jen takové, které odpovídá origo tónování z fabriky. Pokud je mám polepená, žádná solidní firma, která nechce přijít o licenci tam nenalepí atest. Stejně tak to mám i já. Na všech oknech kromě těchto (mám je polepené tou nejsvětlejší verzí) ty atesty mám, dělali mi to dvě firmy a pokaždé to tak bylo. Dál pokom mám ještě pro policajty kartičku s certifikátem u dokladů. Dříve nebyl takový problém s policajtama, ale s celníkama, hlavně Německýma, kteří kolegu dokonce poslali z hranic pryč. To je ale již minulost. Moje švagrová v DE má ode mě Octávii a se zatónováním s certifikátem prošla německou TÜV, jen jsme museli sundat fólie z předních oken.
Co se týká prouhy na skle, tu mám teď u jednoho auta taky jen z té fólie, až budu muset měnit sklo dám ho tam již přímo s pruhem (preventivní výměna je blbost, která by mě stála 14tis. a pojistku musím teprve navýšit).
Bohužel se díky dnešním celkem nekompromisním postihům snažím dodržovat pravidla a sdělit své postřehy a zkušenosti, jezdím hodně a body si radši skovám na nějakou "blbost" a peníze na zkrášlení auta.
Nikde jsem nepsal, že by zde prezentované čelní okno má folii. Psal jsem, že znám borce, kteří si ji tam také nalepili.
Boční řidičovo a spolujezdcovo smí mít zatmavení prakticky jen takové, které odpovídá origo tónování z fabriky. Pokud je mám polepená, žádná solidní firma, která nechce přijít o licenci tam nenalepí atest. Stejně tak to mám i já. Na všech oknech kromě těchto (mám je polepené tou nejsvětlejší verzí) ty atesty mám, dělali mi to dvě firmy a pokaždé to tak bylo. Dál pokom mám ještě pro policajty kartičku s certifikátem u dokladů. Dříve nebyl takový problém s policajtama, ale s celníkama, hlavně Německýma, kteří kolegu dokonce poslali z hranic pryč. To je ale již minulost. Moje švagrová v DE má ode mě Octávii a se zatónováním s certifikátem prošla německou TÜV, jen jsme museli sundat fólie z předních oken.
Co se týká prouhy na skle, tu mám teď u jednoho auta taky jen z té fólie, až budu muset měnit sklo dám ho tam již přímo s pruhem (preventivní výměna je blbost, která by mě stála 14tis. a pojistku musím teprve navýšit).
na celnim skle jsem si pruh taky nalepil sam. co jsem ho mel tak jsem clonitka ani jednou nepouzil. pak jsem ho preventivne sundal kdyz me jednou staveli cajti a upozornil me na to.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Teď je to z časti jak Maysnera tak Saynerma, jinak by to mělo bejt Saynerma
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
-
- Kontaktovat uživatele:
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Maysner, musim říct že s temahle kolama to vypada lip
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
kdyz bude tak by se dalo uvazovat jina kastle 044 se sezene i s dokladamaMajo píše:...ceka az bude v CR srotovny
ale nie, len rypem
Myslel som ze biele kolesa sa na 06 nehodia, ale uz som nazor zmenil
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009