[quote="Michael 4x4"]ako písal Foma na predošlel strane, s novou Ladou cez hranicu bez povšimnutia neprejdeš, neexistuje, ťažko povedať či je to v tomto prípade plus alebo mínus, ja som musel dokonca jedného UA colníka povoziť ...pár metrov.... a už asi každý ma tam pozná podľa auta aspoň z videnia

s jedným som sa pekne dlho zakecal....
Michal.2103.: Motor je tam 1,7i mpi, 59.50Kw, 4-bodové vstrekovanie BOSH....o tom motore tu toho nájdeš kopu. Ja som s tým spokojný, síce ju mám len 7 mesiacov, ale motoru, ani Nive celkovo nemám čo vytknúť. Teda pár vecí by sa dalo ešte zlepšiť, ale to sú fakt prkotiny, napr. chcelo by to väčšie späťáky, nejako odhlučniť tie plasty v interéry......fakt prkotiny.... ale ako nech s k tomu vyjadria aj iný, ja som mladý nenáročný motorista

Teda zatiaľ jediná drobná závada bol uvolnený klinový remen pri cca 2500km, ja to pripisujem tomu že si motor ešte v zábehu sadal, oprava - dotiahnutie 1 šruby.
Aha aha

já o Nivě taky přemejšlel. U nás na podniku jezdí tak po nich tak pokukuju. Říkám si nová Lada by se mi docela líbila, ale narovinu řečeno by mi byla na nic protože bydlim ve městě a do terénu nejezdim... Ale pro radost proč ne

Kdo nemá Žigula neni "IN", já s Žigulem zvítězim!!!

Aneb štamgast na benzínce

Mírně ukecanej vochlasta se zelenym Žigulíkem
1 x Togliatti - 2103 - Laduška
2 x Moskva - 412 a sbírka dílů dávající dohromady jedno auto - Moskvič 2140 ( Super Moskvič 2139 )