Tie pruziny by mali byt tuhsie, ale neviem, to sa uvidi, ked ich nasadim, dufam ze to nebude vysoko ako koza, inak sa bude rezat.
jj, 07 look len problem je ten, ze to auto ide na srotovne, takze musi byt pojazdne, takze tam potom musim narvat palubku z 01, sedacky z 05, 4Q, druhy diff, okno bez vyhrievania, vyplne asi nahadzovat naspat nebudem...Len neviem co s naraznikmi - 05kove by som si chcel nechat do zasoby, skoda ich a bez naraznikov je to take okate
Svokrin brat dal zošrotovať krásnu bielu 07i, skoro som sa rozplakal ked som sa to dozvedel,nemala najazdene ani stotisíc. Že vraj na šrotovisku sa do nej pustili jak supy alebo pirane.
Marosqo: tu 07 palubku aj s pristrojovkou mam akurat nema dvierka pred spolujazdcom ale tie myslim pasuju aj z 05 plus je k nej taka lista co ide ku prednemu oknu. palubka je pekna akurat je na nej drobna prasklinka asi 1 cm dlha a ani to velmi nie je vidno. po velkej noci by som sa mal dostat na chalupu tak ak mama dovoli zobrat do auta tak ju môzem doniest do KE a dohodneme sa mne ju netreba. ja chcem 2101
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
konecne som dorazil domov takze mam vsetky veci co som chcel. Jediny problem je, ze som potom isiel s tou 07 k bytovke a zdochla na pol ceste a ostala tam stat - asi zhodou okolnosti odisiel motor do vecnych lovist