Hořící elektrika aneb parodie na Ger007
Moderátor: Moderátoři
Hořící elektrika aneb parodie na Ger007
Přátelé, tak jsem udělal to samé, co Ger007 a se stejným výsledkem: začalo mi hořet auto:)
Měnil jsem dvojpáčku za trojpáčku, protože na dvojpáčce nefungovalo přepínání světel. Ty kontakty v ní byly roztavené, což jsem považoval za jev z minulých dob. Když jsem zapojil trojpáčku, začalo se z ní čudit taky, navíc se začaly zahřívat i dráty u hlavního vypínače světel. Dělá to pořád, čím to? Vše jsem měril, nikde se mi nic nedotýká, evidentně.
Měnil jsem dvojpáčku za trojpáčku, protože na dvojpáčce nefungovalo přepínání světel. Ty kontakty v ní byly roztavené, což jsem považoval za jev z minulých dob. Když jsem zapojil trojpáčku, začalo se z ní čudit taky, navíc se začaly zahřívat i dráty u hlavního vypínače světel. Dělá to pořád, čím to? Vše jsem měril, nikde se mi nic nedotýká, evidentně.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Dostal ste Bludišťáka!
No, jsou tam nějaké běžnější H4, tuším nějaké Narvy +30 procent na 250Kč jedna, ale že by to svítilo nějak víc? Jak tomu předejít?
zde
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
aci huraaa nie som sam komu horelo auto pod paprcamii .. inac pocity asi nic moc nie ?:-D
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
Lepsie pod paprčami, ako niekde zavrete v garaziger007 píše:ci huraaa nie som sam komu horelo auto pod paprcamii
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Az nato ze origo svetla boli 45+45W a vy tam davate 55w a odvaznejsi 65W....
Pritom 1500 ma na lavom blatniku rele dialkovych svedtie + hruby kabel od baterie so zosilnenou izolaciu. staci domontovat jedno rele natiahnut kablik od poistiek pre tlmene svetla povodny dat na rele ...a mozete jazdit nebude vas vzrusovat packa a zatavene kontaky.
Ozaj poniektory maju 2*55W (to este ako tak ide) ale ked date este hmlovku 21W tak je to v pr....i
Pritom 1500 ma na lavom blatniku rele dialkovych svedtie + hruby kabel od baterie so zosilnenou izolaciu. staci domontovat jedno rele natiahnut kablik od poistiek pre tlmene svetla povodny dat na rele ...a mozete jazdit nebude vas vzrusovat packa a zatavene kontaky.
Ozaj poniektory maju 2*55W (to este ako tak ide) ale ked date este hmlovku 21W tak je to v pr....i