Vytržený držák přídavné převodovky
Moderátor: Moderátoři
Vytržený držák přídavné převodovky
tak jsem zase dneska dojezdil,brousim si jí po tmě do kopce reduk. jedničkou,chytil jsem pařízek,nivka nadskočila,dopadla na pařez na nápravu,když jsme jí druhym autem stáhli dolů,koukám,že mám ulomenej šroub u přídavky,tam kde drží silentblok a ten se mi navíc válel pod autem a držák byl vyrvanej z kastle,ted co s tím?V převodovce je svorník?Ten bych mohl navařit a vytočit?No a vyvařit kus podlahy,co tam dám za plech?Nejradši bych 3 mm?Není to slabý? no a další problém,mám doma jen obyč. svářečku,vyvařím to tím?do dílny s tím asi nedojedu,bo mi to mlátí kardan o něco a byl jsem rád,že jsem dojel domů.Další věc,začal mi téct olej s před. difu,je to z té pokličky vpředu,asi bude plechová,mám jí porovnat nebo dát nějakou pevnější?Asi se mi ten plech odehnul mezi dvěma šroubkama-možná jsem někde couval a chytil kamen,ze závitu to asi vytrženáý nebude,bo to jen tak kape.To jsem tomu zase jednou dal,že jsem si jebnul hlavou o strpo,nosem dvakrát o volant,o tom ani nemluvim,s přítulkou mám tichou domácnost....
Lada Niva 1,6 720462952
takze srouby prevodovek jsou napevno v podlaze. Dost casto casem ureznou i s podlahou a drzakem sedacky. Stejne tak jsem to mel u Hnilicky. Tam jsem se s tim teda nesral a dal z druhe strany vyngl a plechy a ruzne to posvaroval.
Tobe bych radil, dej z druhe strany delsi pasovinu, provrtej a a srouby. Ona se tou plochou opre o podlahu a bude drzet....
Pokud tam mas dirku vyvaris prilezitostne az se dostanes k COcku.
Tobe bych radil, dej z druhe strany delsi pasovinu, provrtej a a srouby. Ona se tou plochou opre o podlahu a bude drzet....
Pokud tam mas dirku vyvaris prilezitostne az se dostanes k COcku.
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
ja to delam tak, ze stojim autem na jame, a merim vzdalenosti od pevnych mist kasle, nebo od zeme. a tak ji nastavim....
a vystredovani,,, mam zarazene neutraly, otacim Hardynou a vim esli se prohyba nebo ne....
"prohyba" - pri otaceni, kdyz neni vodorovne, tak ty srouby se zatlacuji a vytlacuji. na hardyne je videt jak se vlní. Nevim jak to lepe popsat
a vystredovani,,, mam zarazene neutraly, otacim Hardynou a vim esli se prohyba nebo ne....
"prohyba" - pri otaceni, kdyz neni vodorovne, tak ty srouby se zatlacuji a vytlacuji. na hardyne je videt jak se vlní. Nevim jak to lepe popsat
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
tak už mám problém,to,na čem drží přídavná převodovka v silentbloku je svorník zatočený v převodovce nebo je to napevno s převodovkou,mám to utržený a nejde mi to po navaření matky vytočit,mám to tzkusit odvrtat a vyříznout závit nebo vyvrat díru,vsadit čep se závitem a zavařit to dokola?Mělo by to díky,protože je okolo vszený takovej váleček a v něm byl ten svorníky,pokud to teda svorník je.....jo a kde seženu silentbloky?V Krči je nemají....
Lada Niva 1,6 720462952
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele: