to mi připomělo minulej tejde, mě stavěli v brně když sem jel ze slovanáku na skácelku (pro nebrnáky si představte naměstí kde je doprava řizena jako na kruháčí a odbočku z ni) no a zastavili mě asi 200 metrech od sjezdu z toho kruháče, (už z dálky sem je viděl že mě vidi a že sem se jim zalibil)..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
byla to tlupa mladejch švestek i jedna pekna blond policajtka tam s něma byla... tak dal sem jim doklady, pohoda, a furt mi kolem auta běhal starší chlapik v civilu, řikam si co je... pak přišel za mnou jestli si mužu vystoupit, tak se se jal vysoukat ze sedačky a řiká mi že pry sem nebyl připoutaný, že pry mě vyděl už u sjezdu z kruháče kde pry stal (přitom byl u auta hned jak sem zastavil, takže nevim jak to ti policajti dělaji, ale ujit 200 metrů za 5 sekund, to je vykon, i kdyby měl rozhoupat boky, tak je to výkon hodný atleta) a že me viděl i kolega co mě stavěl (děcka v modrým obleku se mezitim učili použivat vysilačku a další pomůcky).. na to sem jim řekl že je to nemysl, že sem byl určitě připoutaný, tak po chvile remcaní se chtěl najednou teda podivat na vybavu, tak sem mu vše ukázal i lékarniča mi naštěsti ještě vyšla v platnosti, ale hned jak sem si to uklidil tak řika: "pry a co udělame s tim vašim přestupkem".. řikám s jakým přestupkem??.. a on zase začal něco klechtat o tom že sem neměl pásy a že to je na mistě za 500,- nebo na "fakturu" za 1000,- tak sem mu ukazal jak sem byl připoutany a vysvětlil že jsem byl připoutaný a mu už nezůstaly žádne argumenty, dal mi papiry a nechal mě jet..
no asi měly nějake jarní cvičení... ale ted mě napada ten člověk ma vubec co v civilu dělat nějaké kontroly??.. mě napadlo pak pozdějš že jsem se ho mohl zeptat na odznak alespon, ale zase sem si řikal že nemusim moc prudit, bo už sem nasadil ty letní, ale jinak na kola naštěstí nic neřikal, obešel cele auto koukal na světla na technickou, ale ke stavu auta nepadla ani zmínka..