Ano! To jsem před časem vysvětloval své blonďaté kolegyni že: 1 + 1 = 3 ... a že jsem se zapotilDrobek81 píše: ... extremne velkych hodnotach ...

PS: ale to už je OT nebo-li do jiné témy
Moderátor: Moderátoři
Ano! To jsem před časem vysvětloval své blonďaté kolegyni že: 1 + 1 = 3 ... a že jsem se zapotilDrobek81 píše: ... extremne velkych hodnotach ...
...ach tie limity, a to mas fakt, ze sa to tazko vysvetluje. no preco chalan to pochopi , baba nieLuděk Musil píše:Ano! To jsem před časem vysvětloval své blonďaté kolegyni že: 1 + 1 = 3 ... a že jsem se zapotilDrobek81 píše: ... extremne velkych hodnotach .... L.
PS: ale to už je OT nebo-li do jiné témy
ale o Tobe se to vi ze jsi dite, proste nektere pocty jsou zajimave - ale nikoliv nepravdiveMarek píše:Vysvětlím: Já mám tři děti - moje přítelkyně má také tři děti - dohromady je jich pět. Matematicky je to špatně, ale prakticky je to pravda!!!
jeden clovek od nas z prace od vcerejska brzo rano stejne skoro jako ty. 4 + 3 = 6Marek píše:Stejně už jsme tři stránky OT, takže já se přidám:
V naší rodině platí, že 3 + 3 = 5.
Vysvětlím: Já mám tři děti - moje přítelkyně má také tři děti - dohromady je jich pět. Matematicky je to špatně, ale prakticky je to pravda!!!
To bych musel mít všech dvacet šroubů vadných - to mi připadá malinko nepravděpodobné. Navíc jsem zkusil použít šrouby z jiného vozu a výsledek stejný (bohužel).Wolf píše:Já jen abych se vrátil k původnímu problému, neboť jsem ho před tím přehlédl. Z dřívější doby, kdy jsem se živil ještě jako řidič vím, že problém s povolením kol nastal obvykle u načatých šteftů, kolo s dobrými závity si obvykle jenom "vrzlo" a šlo bez problému. Utáhnout takové šrouby za pomocí "trháku" také nebyl obvykle problém. A tak mne napadá, jestli Marku nemáš podobný problém. Pokus se to tu již ale řešilo, pak se omlouvám.