Moderátor: Moderátoři
sraz je na vikend, v patek behem dne, nebo vecer prijezd vetsiny ucastniku, grilovani, pokec s ostatnima na sraze, popijeni piva, pripadne i neceho jinyho, a nekteri jdou i spat, v sobotu sprinty, spanilka, cesta do kempu, kde se griluje, pije keca s ostatnima. v nedeli odjezd, jak kdo chce. ne vsici prijizdi v patek, nekteri az treba v sobotu ranotruckercech píše:tak já bych se k vám rád přidal, jelikož jsem skoro od zlína do trnavy to nemám tak strašně daleko, ovšem horší jsou finance, pokud by někdo rád jel klidně bych ho s příspěvkem nabral sebou......
ovšem nepostřehl jsem zde termín, a jelikož by to byl můj první výlet někde dál a první sraz, rád bych zhruba věděl jak to probíhá jak dlouho co se zde děje a co sebou atp....stačí stručně
bozinku, se mrkni na mapu. mas to tak 130 km bych hadal. vemes to dolu na Straznici, pak v sudomericich na slovensko a pak frcis az do trnavy, kde se promotas a trefis vlckovce. nic hrozneho. max 2 hodky cesty lazo plazo.truckercech píše:no taky by mě zajímoly kddy a kde to bude...jasně trnava....ale kde leží??? kéž by to bylo u slušovic