VAZ 2101
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
VAZ 2101
Zdravím všechny
Pořídil jsem si VAZ 2101. K tomuto autu mám vztah z nedávného dětství, byl to jeden z prvních Žigulíků u nás.Rok výroby 1971.Tenkrát ho koupil děda, potom ho dal matce my jsme s ním jezdily 9 let a roce 2003 jsme ho prodali.Tenkrát jsem ho obrečel.V tomto momentě vznikl sen o budoucí koupi tohoto auta a ten se mi v únoru letošního roku splnil.
Teď trocha informací o mém VAZu:rok výroby 1977, najeto přes 122 000 Km.Auto je po důchodci, takže je docela zachovalé, ale leštěnka to není.Půl roku s ním nikdo nejezdil.
Postupně odhaluji všechny závady, s opravami mi bude pomáhat strejda, protože tomu moc
nerozumím. Auto bych chtěl uvést do původního stavu.
Zde je pár fotek:
Pořídil jsem si VAZ 2101. K tomuto autu mám vztah z nedávného dětství, byl to jeden z prvních Žigulíků u nás.Rok výroby 1971.Tenkrát ho koupil děda, potom ho dal matce my jsme s ním jezdily 9 let a roce 2003 jsme ho prodali.Tenkrát jsem ho obrečel.V tomto momentě vznikl sen o budoucí koupi tohoto auta a ten se mi v únoru letošního roku splnil.
Teď trocha informací o mém VAZu:rok výroby 1977, najeto přes 122 000 Km.Auto je po důchodci, takže je docela zachovalé, ale leštěnka to není.Půl roku s ním nikdo nejezdil.
Postupně odhaluji všechny závady, s opravami mi bude pomáhat strejda, protože tomu moc
nerozumím. Auto bych chtěl uvést do původního stavu.
Zde je pár fotek:
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na 01 taky pedál shora...
Bohy Moc pěkné vazidlo obvzlášť ta antena ta je skoro jak u LRRH
hlavně ať se ti to nezvrhne na nějaký tuzing to by byla škoda řezat do téhle zachovalé káry
A ještě ti doporučím dávat fotky třeba na rajče nemusíš je pak zmenšovat a je to podle mě pohodlnější....
Bohy Moc pěkné vazidlo obvzlášť ta antena ta je skoro jak u LRRH
hlavně ať se ti to nezvrhne na nějaký tuzing to by byla škoda řezat do téhle zachovalé káry
A ještě ti doporučím dávat fotky třeba na rajče nemusíš je pak zmenšovat a je to podle mě pohodlnější....
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
Inak gratulujem ku kupe, velmi pekne auto, hlavne nech dlho a spolahlivo sluzi svojmu uceli (aspon 30 rokov) ak by sa dalo skus nafotit co je pod kobercami a zospodu auta
Ako si to urobil s tym ekovypalnym? Alebo auto bolo v poloprepise uz minuly rok?
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.