Fůůha, to jsou ceny ! U "mojeho" oblíbeného pneuservisáka je třeba zutí, zalepení duše, obutí, nafouknutí a vyvážení za 80,- Kč.plavec píše:To u nás ne, to u těch blbců v Novým JIčíně.U nás chtěj tak 20-80kč za kolo. ALe protože tady v tom případě jsem neměl gumy od nich, tak mi to naúčtovali fest.že je prej musej prohlídnout že za to ručí a takový kecy Kokoti debilní.hlavně že prodávaj nový pežoty.Ochota taky nic moc a celkově tzo dost dlouho trvalo a nemohl jsem u toho ani být osobně. Dotazy zodpověddět moc neuměli, takže Central Pneu NEDOPORUČUJU!!! radši sjet o kousek dolu do města do jinýho servisu.Montujou i lpg.Tak jestli tady stojí tak 30 tisíc, tak u nich to bude nejmíň za 45 tisíc .Chtěl jsem tam jen kousek blbý hadičky na vodu: prej nemáme.Jelen píše:To u nás stojí 5 pneumatik máte to tam nějak drahý.
A vůbec nejlepší je snažit se u něho koupit gumy. Když jsem chtěl 2 ks na 2101 a říkal jsem mu, že to auto pořád jen stojí, jezdí jen minimálně a že to potřebuju hlavně kvůli STK, tak mi doporučil nějaké "Číny" zn. Kingstar. Že prý je to nejlevnější co mi může sehnat a že se jich vůbec nemám bát, že prý jsou to běžné letní gumy s běžnými vlastnostmi jako mají ostatní "značkovější" značky, jen s tím rozdílem, že za tyto nedám majlant.
A pak dodal, že mi je ovšem nenutí, že už se poučil a ví, že se nevyplatí lidem nic doporučovat a lidem raději doporučuje ať se kouknou na internet, najdou si tam co chtějí, objednají si to a ať to přivezou, že jim to obuje
Nevím tedy jak se tímto neobvyklým způsobem může uživit, ale kdykoliv k němu jedu tak je tam plno lidí a vždy musím čekat.
Ale jezdím k němu rád, neustále z něho lehce táhne pivo a je v pohodě