Lada2104 1.6d
Moderátor: Moderátoři
Lada2104 1.6d
Naskytla se nám možnost koupit ladau 2104 s legálně zastavěným motorem 1,6d z golfa.
Komunikace s prodejcem proběhla zatím pouze přes telefon, ale na zítra máme domluvenou prohlídku. Auto je prý ve 100% stavu akorád je potřeba udělat technickou.
Cena prodejce je 10 000Kč
Prosím o názory na vůz, jestli do toho jít i věcné připomínky
Komunikace s prodejcem proběhla zatím pouze přes telefon, ale na zítra máme domluvenou prohlídku. Auto je prý ve 100% stavu akorád je potřeba udělat technickou.
Cena prodejce je 10 000Kč
Prosím o názory na vůz, jestli do toho jít i věcné připomínky
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
U Nivy to je 1,9D z Peugeota a ty byly sem dovezeny z Německa, protože u nás se neprodávaly. Vzhledem k tomu, že jsme taky EU, není s tím problém.
Dřív byly do dieslu taky přepisovány Volhy s motory Peugeot Indenor, což byl 2,5D z Peugeotu 305. Ale žigul???
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
V létě jsme měli možnost koupit 2104 s legálně zapsanou naftou, bylo to odněkud z Přerovska.. Cena byla tuším podobná...
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Dostal ste Bludišťáka!
Jmj, Acibuk Auto je z okrajové části Přerova ale za boha si nevzpomenu jak se to tam jmenuje
A ještě mám jednu otázečku i když možná předčasnou autem má jezdit převážně můj otec kterému se líbí chromová maska 07, tak mám dotaz co je potřeba upravit pro montáž této masky (kapota, panty čelo)? a jestli to jde legálně udělat?
A ještě mám jednu otázečku i když možná předčasnou autem má jezdit převážně můj otec kterému se líbí chromová maska 07, tak mám dotaz co je potřeba upravit pro montáž této masky (kapota, panty čelo)? a jestli to jde legálně udělat?
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!
Když je auto upravený v Německu a projde německou zkušebnou, kde mu úpravy zapíšou do TP, tak je možnost legalizovat úpravy i u nás. Pokud při registraci předložíš německý TP, tak ti na našem DI musí všechny schválený úpravy z německýho TP zapsat i do českýho, takže legálnost týhle úpravy je klidně možná.
legalni to bude. v nemecku se necha zapsat hodne veci
bud do cela 04 naroubujes dve matky(diry jsou ale musis otevrit celo) a dve dovarit podle 07 na drzakoch, nebo lepe udelat tu spodni cast pantu(co je prisroubovana k celu) novou, na pantech 07 uriznout cast spodku podle tech novych casti a navarit to na to. tim by kapota byla, pak musis v podcele udelat tri diry pro masku. k masce jsou plechovy b ocnice ktery se montuji na uchyceni 05 masky a tim by byla i maska hotovapeet2101 píše:......... tak mám dotaz co je potřeba upravit pro montáž této masky (kapota, panty čelo)? a jestli to jde legálně udělat?
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009