Noo, když někdo řekne o Scorpiu sedan poslední generace, že je to noční můra, tak to je u mně d_bil, kterej se asi p_sral. A právě proto že Priora mi Scorpio zpředu silně připomíná, se není čemu divit, že to strčí do jednoho pytle.
Jinak řeči o tom, že Škoda Fabia sedan je jednou z nejméně povedených Škodovek, jsem už někde viděl. Byl to článek o těch NEJ škodovkách. Já kdybych musel mít Fabii, tak jedinej sedan mi připomíná auto.
Vzhledem ke snaze automobilek vyprodukovat co největší množství vozů pro co nejširší veřejnost, pak pochopitelně slaví nákupní tašky úspěch, všichni si to koupí, je to skoro nejlevnější na trhu a navíc je to přece Škodovka. Jenže my co potřebujeme opravdová auta nemůžeme toto globalizační smýšlení většiny akceptovat.
A ta hláška:
Podle motoristických novinářů působí verze sedan vyráběná v letech 2001 až 2008 jako neforemný batoh přilepený na jinak pohlednou záď pětidvéřového hatchbacku.
To se nedá

Když se něco vyrábí a prodává 7 let, tak to asi není hnusný, navíc opět, vůz klasického sedankonceptu (Scorpio, Mercedes, Priora, Fabia) prostě strčí do jedoho pytle hrůzy. Až páni designéři dostudují a poznají, že se nejezdí jen do školy, ale i do stavebnin a nebo s kočárkem do porodnice, začnou mluvit jinak.
Metro si cestou do práce neberu, je to plýtvání papírem.
Bílý LADA a okřídlená spol.