Lada 2101 tuning project by Yellow01
Moderátor: Moderátoři
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
Až ztvrdnou, tak budou prostě tvrdý no. Nepůjdu se kvůli tomu oběsit. Auto jsem začal dělat v době kdy jsem měl stálou práci a každej měsíc mohl pustit nějakej ten krejcar do auta, ale pak jsem šel znova na školu a trochu se to protáhlo. Nebudu odbejvat práci jenom proto, abych to měl rychle hotový a mohl konečně nasadit kola a zmírnit tak tvrdnutí gum .
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, krásně se na tom dělá, natočím si auto jak potřebuju a nemusím se nikde válet a krčit pod tím. Teď jsem se přes měsíc věnoval modernizaci dílny, aby práce líp odsejpala a snížily se náklady na spotřební materiál. Postavil jsem kompresor, koupil jsem si pneumatickou karosářskou pilku, takže nemusím kupovat řezný kotouče do flexy. Spodek, vnitřek a motorovej prostor si nastříkám sám a venkovní lak nechám udělat v lakovně. Teď už mě to začíná i bavit
Edit: ten krám je VW Golf 1
Edit: ten krám je VW Golf 1
Aby mi to tu nezaniklo... Koupil jsem motor Fiat 2,0 Dohc, takže Lancia 1,6 Turbo je na prodej. Na autě zatím nedělám, moc jiný práce, ale za chvíli se mu zase trošku začnu věnovat, než na jaře přijede golf na dodělání. Kdyby se někdo chtěl podívat na to VWčko, tak fotky jsou na http://yellow01.rajce.idnes.cz/