Pípákův VAZ 2104 - Rozmar

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Jsem blázen?

ano
67
74%
ne
24
26%

Celkem hlasů: 91

Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

Koko Loko, když už jsi se tak rozjel....nechtěl by jsi nám...co o ní moc nevědí.a. vidí ji jen na srazech....ukázat 07čku :)
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

To si těch peršanů v kufru nějak ceníš :D Já už toto tvoje téma snad ani nebudu číst, vždyť ty z toho náklaďáku chceš udělat auto. Dokonce rádio, hm nad tím jsem ani neuvažoval, natož alarm.
Evidentně se mne snažíš dostat do deprese 8)
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Kewint, o sedmičce se není třeba rozepisovat, je to zhmotněná dokonalost.

MP, neboj, pořád je to jen čtverka ... v podstatě odpad na kolečkách :mrgreen: . Jinak rádio bude nějaký šmejd co rozdávaly áčka k autům ... taky odpad.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Michal Pokorný

Nesnaž se mě chlácholit, ten alarm je jasné znamení , že se tato čtyřka nenápadně dostává do zcela jiných výšin, než ta moje :(
Osobně si myslím, že široká veřejnost vnímá tento typ vozu tak, že je to samo o sobě dostatečným zabezpečením.
Že bych se mýlil ?
Ale to je tím platem co si instaloval, takto nikdo netuší co se pod ním skrývá za hodnoty. Kdežto u mne jasně vidí, že tam nic není 8)
Křečík Barbuška

Michal Pokorný píše: Nesnaž se mě chlácholit, ten alarm je jasné znamení , že se tato čtyřka nenápadně dostává do zcela jiných výšin, než ta moje.
Neboj, není to žádný ultra-hyper-super kombinovaný s el. otvíráním zámků jak je tu moderní, ale domaděl dle KTE co jsem měl na žlutém.
Veverka

no

Příspěvek od Veverka »

Ano,my víme že 04 je pouze universál odvozený od dělnické 2105 8) .07 je samozřejmě vrchol aut.průmyslu v SSSR i ve světě,ale označení ředitelský vůz si zaslouží spíše 2106.04 je auto spíše pro vození brambor(přip.zlata,vyspělé elektroniky nebo slečen) z kolchozu domů,respektive do lože :wink: .
Křečík Barbuška

Dnes jsem osadil ostřikování zadního skla, ale bude třeba dořešit trysku, neb to co předvádí je trapné :D . Provedl jsem také test odolnosti neb z důvodu příliš zahuštěné dopravy jsem si zkrátil cestu z OBI kolem letiště Medlánky. Řídil jsem se slovy jednoho politika "čo je shnilé, nech odpadne" a ono odpadlo :mrgreen: . Jen mimochodem mezi těmi dvěma plášti je něco jako sololit a sákne to vodu, takže je jasné proč to hnije.
Přílohy
2.JPG
1.JPG
Michal Pokorný

Koko Loko píše:čo je shnilé, nech odpadne
........moudrá to prezidentská slova, ale v případě automobilu Lada bych je raději neuváděl, zbytečně riskuješ :P
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Koko Loko píše:"čo je shnilé, nech odpadne"
:lol: JJ cesta kolem letiště je k naplnění tohoto hesla velmi vhodná. Na ní obstojí jen ti nejpevnější. :lol:

Podle fotky se mě ale zdá, že vnitřní stěna tlumiče je zcela v pořádku. Nebo je to nějaký klam?
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

Koko Loko, jj to je nějaka skelno-papirová srajda... myslím že je to tam hlavně kvůli hluku, bo to same je i v kufru nad vejfukem... ovšem tam sem si o tom myslel že je to kvůli teplu.. :mrgreen: no ale každopádně je to pekna nahouby konstrukce davat papir mezi železo.. :axe:
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Little Red Riding Hood píše: to same je i v kufru nad vejfukem... ovšem tam sem si o tom myslel že je to kvůli teplu.. no ale každopádně je to pekna nahouby konstrukce davat papir mezi železo.. :axe:
To že je to blbost si soudruzi uvědomili a u posledních kulaťáčů a všech hranatců tento "hodnotný" prvek vypustili, čímž došlo ke značnému prodloužení životnosti. podlahy kufru.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Michal Pokorný

Hurikán píše:
Little Red Riding Hood píše: to same je i v kufru nad vejfukem... ovšem tam sem si o tom myslel že je to kvůli teplu.. no ale každopádně je to pekna nahouby konstrukce davat papir mezi železo.. :axe:
To že je to blbost si soudruzi uvědomili a u posledních kulaťáčů a všech hranatců tento "hodnotný" prvek vypustili, čímž došlo ke značnému prodloužení životnosti. podlahy kufru.
Sice je to docela OT, ale neodpustím si malé chlubeníčko.
U mojí 2101 r.v. 72 je tento problémový kousek podlahy kufru bez jediné ťupky koroze :P
Křečík Barbuška

Je to již skoro pět měsíců co se vláčím s tou koulí na noze a kladu si otázku "Co jsi si chtěl vlastně dokázat?" :) . Tutaj pár kokofotek, jméno a heslo je ladaklub. http://koko-loko.rajce.idnes.cz/VAZ_210 ... al_v_zime/
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Pěkná čtverka, pěkná. Akorát z těch tapeců dveří je mi na blití. 05kový tapecíry jsou vrchol hnusu a nevkusu. 7mičkový by se tam vyjímali jistě lépe ;)
Maysner

Příspěvek od Maysner »

z jednoho ickovyho kombika dostal tapecy i madla. proc je jeste nenasadil netusim :roll: :lol:
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“