Spoiler už je hotový, přidal jsem dovnitř 0,5Kg hasičák, kdyby se nedej bože něco stalo a ted plánuji nové obutí, nejspíš BF GOODRICH a taky bych chtěl náboj volantu (mám made in doma, ale chtěl bych profesionální). No a časem asi motor, ale to nemám ani tušení jaký tam dám....Jak přestane pršet udělám nové foto...
Feiky píše: ...jak přestane pršet udělám nové foto...
Hlavně už prosímtě nefoť proti slunci - to umíme jen my, co fotíme na film. Vám digitálníkům to přesaturuje snímač a my diváci pak z krásného auta nevidíme skoro nic
Dneska jsem přišel ze škole, sedím u stolu a všude ticho...Šebrov vesnice co má 400 obyvatel....Najednou spadne poslední kapka z okapu a hlavou mi proběhne že se mám učit spousty předmětů...Dnes se budu asi učit až do 12nácti než se vše naučím, protože s poslední dnešní kapkou jsem dostal takovou chut vytáhnout auto, že jsem byl v garáži rychleji než kapka na zemi...Všude klid nikde nikdo a najednou se rozletí vrata garáže a po celém Šebrově začne nehorázně dunět hudba z mého vozu....Napumpuji benzín vytáhnu sytič a auto po 3měsících stání točí, točí, točí a najednou střelí jednou dvakrát a z výfuku se vyvalí bílej dým....Po minutě bublání v garáži sedám a vyjíždím ven...Venku stačí chvilka a z výfuku už ani obláček...Říkám si je to tady konec zimního spánku....Zběžně skontroluji všechny věci jestli není někde náká chyba a jde se fotit...Sousedi co tu krmili slepice se začínají scházet nahoře na kopečku a tiše vzpomínájí jak i oni kdysy ladou jezdily....Udělám pár fotek a pak ještě video a sednu za volant...Bouhužel kdo jste čekali zběsilou jízdu a vyplácení všech okolo zklamu vás...Počasí ještě není to pravé, kamínky by likvidovali podvozek a proto ještě chvíli počkám....Jako malou útěchou vám snad poslouží nové fotky a mě nádherný pocit z toho že jsem zase seděl ve svém autě....Tahle sezona bude drsná
Přílohy
A už to jede
Naposledy upravil(a) Feiky dne pon bře 09, 2009 17:47, celkem upraveno 1 x.