A co Plzeň?
Moderátor: Moderátoři
- Stanley__001x
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, takže úterý od pěti teda? Tak když tam skočíš, MacGyvere, nebudeme protestovat. Já mam teď docela napilno.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Je to tedy ten stůl jako jsme seděli posledně. Zarezervuju to na moje jméno (Jarda Tolar) kdyby nekdo prisel driv a protože máme školu až do 18:00 tak přijdu dýl. Jo a zarezervoval jsem to uz na 17.00
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
tak povídejte jaký o bylo? moc se omlouvam že sem to tak všechno spunktoval a nakonec nedorazil - sešlo se u mě moc nepříznivých faktorů najednou
jinak Láďo očekávam tvoje fotky z návštěvy Radka MB z návštěvy PM
jinak Láďo očekávam tvoje fotky z návštěvy Radka MB z návštěvy PM
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No jak by bylo, bylo fajn, jako vždy Rezervačka u hrdě velkýho stolu, kterej vlastním tělem bránil MacGyver, neb já jsem jako druhej dorazil necelých půl hodiny po pátej. Po chvíli dovalil MZ no a David tentokráte s mírným, asi pětatřicetiminutovým zpožděním od jeho zdejšího prohlášení. Na jeho obranu musim ovšem dodat, že čas příchodu poupravil telekomunikačním přenosným zařízením a jeho čas zvládnul s asi tříminutovou rezervou
No a potom klasická schůze, pokec, někdo jídlo.
MZ pak šel první, David druhej a já s MacGyverem jsme místo činu opustili ve chvíli, kdy nam došlo, že doba konce provozu šalin se nezadržitelně chýlí ke svýmu konci
Jinak fotky z Radkovo návštěvy jsem zrovna před chvílí nacpal do počítače, tak teď dumam, jestli to hodit sem a nebo na to udělat vlastní chlív? (ale ty fotky jsou kvalitativně dost mizerný, nj tma a muj kvér )
No a potom klasická schůze, pokec, někdo jídlo.
MZ pak šel první, David druhej a já s MacGyverem jsme místo činu opustili ve chvíli, kdy nam došlo, že doba konce provozu šalin se nezadržitelně chýlí ke svýmu konci
Jinak fotky z Radkovo návštěvy jsem zrovna před chvílí nacpal do počítače, tak teď dumam, jestli to hodit sem a nebo na to udělat vlastní chlív? (ale ty fotky jsou kvalitativně dost mizerný, nj tma a muj kvér )
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No dobrá dobrá
Takže v neděli mi došla zpráva od Radka, že bude nocovat v pondělí v Plzni, jestli nezajdem na pivo. A tak jo, zašli jsme eště s EMIm. Parádně jsme pokecali, lopli do sebe pár dvanáctek a pak EMI v "opilecké pýše" přivolal svýho Blizzarda i s řidičem Lubošem a vydali jsme se eště na pravý kamioňácký kafe
Bylo fajn, člověk rád pokecá s lidma, který vídá maximálně 3x do roka.
Foto (kvalita unterhund) zde: http://ladusa.rajce.idnes.cz/Radek_MB_v_Plzni_2009/
Takže v neděli mi došla zpráva od Radka, že bude nocovat v pondělí v Plzni, jestli nezajdem na pivo. A tak jo, zašli jsme eště s EMIm. Parádně jsme pokecali, lopli do sebe pár dvanáctek a pak EMI v "opilecké pýše" přivolal svýho Blizzarda i s řidičem Lubošem a vydali jsme se eště na pravý kamioňácký kafe
Foto (kvalita unterhund) zde: http://ladusa.rajce.idnes.cz/Radek_MB_v_Plzni_2009/
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Musím uznat,že mě Plzeňáci přivítali pěkně,s Laďušou jsme si udělali hezkou procházku z Nové Hospody až do centra,střetli se s EMIm a šli do hospy.Pivečko velmi dobré(aby ne,v Plzni),pak odvoz Blizzardem a kafíčko v kamionu.Jediná chyba byla v tom,že jsem musel ve 4 ráno vyjíždět,abych byl do 9 hodin v Boskovicích na vykládce.Laďuša píše:Takže v neděli mi došla zpráva od Radka, že bude nocovat v pondělí v Plzni, jestli nezajdem na pivo. A tak jo, zašli jsme eště s EMIm. Parádně jsme pokecali, lopli do sebe pár dvanáctek a pak EMI v "opilecké pýše" přivolal svýho Blizzarda i s řidičem Lubošem a vydali jsme se eště na pravý kamioňácký kafe
Foto (kvalita unterhund) zde: http://ladusa.rajce.idnes...B_v_Plzni_2009/
Kluci,díky.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Noooo, EMI a MacGyvere, dobře my jsme si to dali na motokárach co? (pro zvědavce: nejezdili jsme )
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás